fbpx

ColorMagic ro – Vopsea lavabila de calitate garantata de producatori internationali Pentru intretinerea suprafetelor interioare sau exterioare

Pe site-ul companiei COLOR MAGIC gasiti o multime de produse de cea mai buna calitate de la ce mai buni producatori recunoscuti pe plan international. Alegeti sa achizitionati vopsea lavabila din acest magazin si aveti garantia calitatii, deoarece toate produsele comercializate sunt alese cu grija si corespund tuturor caracteristicilor internationale din domeniul vopselurilor industriale si decorative.

Care vopsea lavabila este potrivita proiectelor dvs.?

Exista mai multe criterii in conformitate cu care sa decideti care este cea mai adecvata vopsea lavabila pentru proiectul dvs., dar cel mai important criteriu consta in tipul de suprafata pentru care compusii produselor au fost fabricati. Prin urmare, exista doua tipuri principale de vopsea lavabila: vopsea lavabila pentru interior si vopsea lavabila pentru exterior.
Produsele disponibile pe www.colormagic.ro asigura protectia suprafetelor impotriva factorilor exteriori distructiv sau daunatori si asigura acestora un aspect foarte placut si infrumusetat datorita compusilor de calitate utilizati la fabricare acestora. Din acest motiv, pentru suprafetele exterioare, rezistenta vopselurilor trebuie sa fie mult mai ridicata, dat fiind ca suprafetele exterioare sunt supuse constant variatiilor de temperatura si intemeperiilor din timpul anului.

ColorMagic – Vopsea lavabila pentru suprafete usor de curatat si intretinut
Indiferent de caracteristicile proiectului dvs. de intretinere a suprafetelor cu vopsea lavabila de la ColorMagic, produsele disponbile sunt foarte usor de aplicat, iar suprafetele sunt foarte usor de intretinut si de curatat. Toate produsele au fost selectionate astfel incat sa achizitionati doar vopsele cu un grad mare de lavabilitate.
Produse de calitate recunoscuta international disponbile in Romania

In alegerea materialelor de constructii potrivite trebuie sa tinem cont si de producator. Compania Color Magic acorda o atentie deosebita acestui aspect, asa incat aici veti avea garantia produselor de cea mai buna calitate. Sickkens este un producator cu o istorie de 200 de ani, recunoscut pentru produsele sale exceptionale pe plan mondial. In cadrul magazinului online www.colormagic.ro acest producator este prezent cu urmatoarele game de vopsea lavabila:
Sikkens Alpha Coat – Perfecta pentru suprafetele aflate la exterior;
Sikkens Alphatex IQ – Potrivita atat pentru suprafetele exterioare, cat si pentru cele interioare;
Sikkens Alphacryl Plafond – Excelenta pentru suprafetele aflate la interior.
Vopseaua lavabila – O revolutie in domeniul vopselurilor de acoperire a suprafetelor si de protejare a acestora
Usurinta cu care poate fi aplicata si intretinuta si gama larga de produse destinate unui numar mare de tipuri de suprafete sunt toate caracteristici care recomanda acest tip de produs.

Compania COLOR MAGIC vine in intampinarea clientilor cu cele mai bune produse disponibile atat pentru comenzi online cat si in magazinele din Bucuresti si Brasov. Gasiti o multime de informatii atat pe site, insa daca doriti sa aflati si alte detalii, puteti contacta magazinele la urmatoarele numere de telefon:
Pentru Bucuresti:
0722.650.145 – 0724.336.280 sau 0799.965.286
Pentru Brasov:
0734.736.842 – 0268.335.167