fbpx

Coloniile de pelicani si egrete printre principalele atractii ale verii la Delta Nature Resort unul dintre primele 10 complexe

Vizitatori fideli ai zonei lacului Somova, pelicanii si egretele vin pe canalurile de langa complex la jumatatea lunii mai pentru perioada de cuibarit si raman aici pe toata durata verii, pentru placerea vizuala a pasionatilor de natura care astfel au posibilitatea de a-i vedea zburand peste lac si pot urmari ritualurile lor de pescuit.

“In aceasta perioada a anului, pelicanii si egretele sunt unele dintre personajele principale ale experientei Delta Nature Resort. Multi dintre oaspetii nostri sunt incantati sa ii urmareasca zburand si pescuind si drept urmare numeroase rezervari din aceasta perioada sunt facute cu acest scop. In fiecare an, coloniile se intorc la canalurile lacului Somova si zborul lor poate fi urmarit aproape in fiecare zi de pe terasa restaurantului sau de pe veranda vilelor” a declarat Dna. Marilena Apolon, Sales Manager Delta Nature Resort

Complexul situat la 15 km de Tulcea, pe malul lacului Somova, ofera turistilor un tarif special de vara, valabil pana la finalul lunii iulie: 35 euro de persoana pe noapte cu mic dejun inclus (in timpul saptamanii, de duminica pana joi, TVA inclus) pentru cazarea intr-o vila Deluxe in regim dublu – o oferta exceptionala pentru 5 stele.

Delta Nature Resort (www.deltaresort.com) este singurul complex de lux de 5 stele din Delta Dunarii in care vizitatorii se pot bucura de privelisti panoramice spectaculoase si de liniste, in acelasi timp beneficiind de toate facilitatile lumii moderne si servicii de 5 stele care satisfac si cele mai inalte standarde de cazare, distractie, relaxare si gastronomie

Pentru a personaliza fiecare experienta, Delta Nature Resort (www.deltaresort.com) propune vizitatorilor sai o gama variata de activitati in aer liber din care sa le aleaga pe acelea care se potrivesc cel mai bine stilului lor de viata: croaziere la apus, safari cu barca si lectii de kayak pe lac, plimbari cu barci cu motor prin lagune si locuri de cuibarit ale Deltei pentru observatii ornitologice, vizite la manastirea Saon, care includ pranzul preparat si servit de maicute, vizite la situl arheologic de la Isaccea, turul Deltei cu elicopterul si multe altele, disponibile la cerere si pe baza de rezervare.

* locul 7, conform clasamentului The Observer – “The Escape Guide 2006”

***
Despre Delta Nature Resort

Delta Nature Resort (www.deltaresort.com) a fost construit in anul 2004, renovat pe parcursul anului 2010 şi s-a redeschis in aprilie 2011 ca singurul complex de lux de 5 stele din Delta Dunarii, care isi invita oaspetii sa traiasca o experienta deosebita, care satisface si cele mai pretentioase nevoi.
Delta Nature Resort este un complex premium, unde vizitatorii se pot bucura de mediul linistit, de o varietate de activitaţi si excursii memorabile, pot explora Delta Dunarii si testa bucataria autentica locala, propunand si varietate de oferte pentru companii si servicii personalizate pentru familii.
Complexul se afla la 3 ore si jumatate de Bucuresti cu masina sau 1 ora cu elicopterul – care poate ateriza pe helipadul privat de pe proprietate, situat la doar cativa metri de receptie. In plus, exista si zboruri charter de la Bucuresti la Tulcea, cu o durata de 1 ora.