Colgate Palmolive si Omron Healthcare incep colaborarea pentru dezvoltarea si comercializarea de produse de igiena orala inclusiv periute de dinti electrice

Colgate si Omron au inceput un parteneriat pentru dezvoltarea si comercializarea de produse pentru igiena orala, inclusiv periute de dinti electrice .

Prin acest parteneriat, Colgate si Omron vor realiza produse noi ce vor contribui la imbunatatirea igienei orale a consumatorilor din intreaga lume. Fiecare partener contribuie cu punctele sale forte: Colgate cu piata de desfacere globala, o buna cunoastere a consumatorilor si capabilitati de cercetare si dezvoltare, iar Omron cu inginerie tehnica de prima clasa, facilitati de productie si senzori de detectie.

In acest an, parteneriatul va lansa o linie de periute de dinti electrice bazate pe tehnologii Omron si comercializate de Colgate. Prin acest parteneriat Colgate se extinde si in domeniul periutelor de dinti electrice, compania fiind leader de piata in segmentul periutelor de dinti manuale.

„Suntem extrem de incantati ca am gasit un partener ca Omron, cu tehnologia lor inovatoare si posibilitati mari de dezvoltare”, a declarat Issam Bachaalani, vice presedinte si manager general al departamentului global de periute de dinti Colgate-Palmolive. „La Colgate, suntem dedicati imbunatatirii igienei orale, iar prin acest parteneriat cu Omron ne vom dezvolta abilitatea de a satisface cerintele consumatorilor si a medicilor stomatologi.

„Colaborarea cu o companie precum Colgate-Palmolive ne ofera posibilitatea de a ne extinde pe piata internationala cu produsele si tehnologiile noastre, datorita prezentei globale a Colgate”, a declarat Kichiro Miyata, presedinte si director executiv al Omron Healthcare Co., Ltd.. „Consideram ca prin unirea eforturilor noastre vom imbunatati sanatatea si starea de bine a consumatorilor din mai multe geo-locatii. Impreuna, Colgate si Omron se vor stradui sa se ridice si chiar sa depaseasca asteptarile si cerintele clientilor din jurul lumii.”

Despre compania Colgate-Palmolive

Colgate Palmolive este o companie de produse pentru consumatori, lider la nivel global, ce produce si comercializeaza in mod deosebit produse pentru igiena orala, igiena personala, ingrijirea casei si alimente pentru animale. Colgate-Palmolive comercializeaza produsele sale in peste 200 de tari si teritorii din jurul lumii, cu nume recunoscute international cum ar fi Colgate, Palmolive, Mennen, Softsoap, Irish Spring, Protex, Sorriso, Kolynos, Elmex, Tom’s of Maine, Ajax, Axion, Soupline, si Suavitel, precum si Hill’s Science Diet si Hill’s Prescription Diet. Pentru mai multe informatii despre afacerea la nivel global a companiei Colgate-Palmolive, vizitati site-ul companiei, www.colgate.com.

Despre Omron Healthcare

Dedicati imbunatatirii vietii oamenilor, Omron Healthcare comercializeaza echipamente medicale validate clinic pentru monitorizarea si tratarea starii de sanatate. Portofoliul include tensiometre, aparate pentru sistemul respirator, termometre electronice, glucometre, pedometre precum si analizoare corporale si echipamente medicale profesionale. De zeci de ani, produsele Omron ajuta oamenii sa previna boli, sa le trateze si sa aiba un stil de viata sanatos atat acasa, cat si in mediul clinic, in peste 100 de tari din lume. Omron Healthcare Group are sediul central in Kyoto, Japonia. Omron Healthcare B.V. reprezinta sediile din Europa, Rusia, Orientul Mijlociu si Africa si ofera servicii clientilor din peste 60 de tari printr-o retea de distributie bine stabilita.

Sursa: Omron Healthcare