Coletarie Door-to-Door Anglia cu 2uk.ro

Anual mii de persoane din Romania parasesc tara pentru un trai mai bun si o sursa de venit mai mare datorita conditiilor nu foarte optime de trai. De cele mai multe ori acestia isi aleg o tara unde se pot acomoda usor cu limba si isi pot gasi cu usurinta un loc de munca care sa le aduca o renumeratie financiara mult peste nivelul Romaniei. O astfel de tara este si Anglia, unde mii de romani pleaca anual in cautarea unui loc de munca pentru a putea sustine familia ramasa in tara sau pentru a duce un trai mai bun.

Dupa inceperea activitatii la noul loc de munca, romanii incep sa faca cumparaturi pentru cei dragi de acasa ca ulterior sa le trimita colete cu bunatatile pe care in Romania nu si le-ar fi permis din punct de vedere financiar.

Pentru a usura procesul de livrare a unui colet, website-ul 2uk.ro pune la dispozitie tuturor romanilor ce sunt plecati in Anglia sau au cunostinte plecate acolo un sistem de coletarie door-to-door Anglia – Romania si retur.

 

Ce face acest sistem sa fie mai bun decat unul cu puncte de preluare/livrare?

In comparatie cu sistemul clasic in care cei care aveau de trimis un colet trebuiau sa stie exact ziua in care se fac plecari pentru a duce coletele la punctul de preluare, sistemul de preluare si livrare door-to-door Anglia – Romania vine in avantajul clientului deoarece acesta poate sta linistit acasa asteptand curierul sa vina pentru a prelua sau pentru a-i livra un colet trimis.

Un alt mare avantaj il reprezinta costul redus, deoarece veti economisi bani ce inainte ii cheltuiati pe transportul de la domiciliu la punctul de preluare, fiind nu numai o risipa de bani, dar si de timp, avand in vedere ca majoritatea programelor de lucru sunt similare fiind imposibil sa ajungeti la timp sa predati coletele.

Astfel cei din Romania si din Anglia pot trimite si primi colete fara grija ca nu vor avea cu ce sa ajunga la punctul de preluare/livrare iar simplitatea livrarii direct la adresa a coletelor devine un trend din ce in ce mai folosit de toata lumea datorita motivelor enumerate mai sus.

Pentru a plasa o comanda de preluare a unui colet, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul celor de la 2uk si sa completati formularul de rezervare, ulterior veti fi contactat de catre un agent operator pentru confirmarea comenzii urmand sa asteptati ca cineva sa vina sa preia coletul zilele urmatoare.