Colegiul Auto Traian Vuia a fost gazda unei intalniri transnationale

In perioada 21-23 aprilie, Colegiul Auto Traian Vuia din Targu Jiu a fost gazda celei de a doua reuniuni transnationale, in cadrul parteneriatului strategic “Career In Art”, avand numarul de referinta 2014-1-PL01-KA201-002787, proiect finantat de catre Comisia Europeana, prin programul Erasmus+, actiunea cheie 2.
Aceasta intalnire de lucru a proiectului a reunit profesori din 6 scoli europene. Astfel, o delegatie formata din 17 profesori din Polonia, Belgia, Turcia, Slovacia și Slovenia s-a alaturat echipei din Romania si timp de trei zile au desfasurat activitatile propuse in programul parteneriatului. Obiectivele principale ale reuniunii de proiect au fost: monitorizarea progresului, evaluarea și planificarea activităților, efectuarea unor vizite de studiu la instituții de pe piața locală a muncii, planificarea urmatorului schimb de elevi, si reconfirmarea planului activitatilor ce urmeaza a fi derulate. Tot in cadrul reuniunii transnationale au fost evaluate doua din produsele realizate pana acum, un dictionar multilingvistic cu termeni din domeniul artei si un DVD cu o colectie de sase interviuri cu artisti. S-au luat cateva masuri pentru a imbunatati calitatea acestora.
Participanții s-au implicat activ în activitățile propuse de echipa gazdă. Toate detaliile legate de proiect au fost discutate și coordonatorul de proiect a facilitat comunicarea între parteneri. Toți partenerii au pus câteva întrebări despre diferite aspecte ale proiectului, precum și despre punerea în aplicare a unor activități. Au fost clarificate toate aspectele. Partenerii au lucrat și comunicat eficient, au propus o serie de instrumente de evaluare, au planificat toate activitățile și au convenit asupra termenelor limită stabilite de către coordonator pentru următoarele activități din primul an al proiectului.

Iohana Udrescu,
Responsabil diseminare
Colegiul Auto Traian Vuia