fbpx

Colecția de stilouri Poenari Alpha 36 – pasiune la superlativ

Creativitatea și măiestria brand-ului Poenari a dat naștere unei noi colecții de stilouri – colecția Alpha 36.

Colecția de stilouri Alpha 36 este rodul experienței în confecționarea manuală de instrumente de scris de lux. Stilourile Alpha 36 dau startul unei noi ere în confecționarea de stilouri Poenari. Acestea duc mai departe inovația și finețea artizanilor din atelierele Poenari, prin tehnica nouă de fabricație și materialele inovative folosite. Noutatea constă în penițele stilourilor Alpha 36, ce vin într-o dimensiune mai mare și cu un flux îmbunătățit de cerneală, pentru a crea o experiență mult mai plăcută a scrisului.

În continuare vă vom prezenta câteva din cele mai populare stilouri ale colecției, cu care veți reuși să impresionați orice coleg de la birou și mulțumi chiar și cel mai exigent superior.

Stiloul Alpha 36 Glamour

După cum sugerează și numele acestui stilou – Alpha 36 Glamour, acesta este un instrument de scris pentru cei cărora nu le este teamă să iasă în evidență și să lase impresie. Culoarea roșu aprins a corpului, combinată cu accentele aurii date de părțile metalice, și penița de grosime M, fac acest instrument de scris un accesoriu perfect pentru persoanele cu un caracter puternic.

Dacă vă doriți un instrument de scris care să vă exprime personalitatea și stilul, să vă înregistreze fiecare inflexiune a mâinii și a sufletului, acest stilou este soluția.

Stiloul Alpha 36 Navy Blue

Pentru adepții stilului clasic, ce își doresc să dețină un instrument de scris discret, ce poate servi ca accesoriu oricărei ținute și situații, Poenari a creat stiloul Alpha 36 Navy Blue. Iubitorii de rafinament vor adora aspectul clasic, îmbrăcat în detalii moderne.

Stiloul Alpha 36 Navy Blue are o construcție clasică combinată cu un design modern dat de culoarea bleumarin a corpului din rășină acrilică și a părților metalice aurii. Acest stilou denotă exclusivism în fiecare componentă a sa, inclusiv în penița din oțel cu vârf din iridiu care oferă o grosime medie în cursivitatea scrisului.

Stiloul Alpha 36 Moonlight

Stiloul Alpha 36 Moonlight vine cu un design inedit dat de îmbinarea cu treceri a rășinei acrilice, care dă corpului acestuia o culoare de albastru intens cu accente subtile de turcoaz. Mulți compară acest design creativ cu cerul înstelat din nopțile senine.

Accentele aurii date de părțile metalice ale stiloului reafirmă eleganța acestui stilou, iar în combinație cu culoarea extraordinară a corpului, dau impresia unei bijuterii cu o nestemată prețioasă.

Calitatea și confortul în scris cu care Poenari și-a obișnuit clienții, se regăsește și la acest stilou prin penița de dimensiune 0.6-0.7 mm, ideală pentru scrisul cursiv de dimensiune medie.

Poenari este un brand românesc ce se ocupă cu confecționarea și comercializarea de stilouri lucrate manual din lemn. Poenari s-a născut din unirea pasiunii și măiestriei pentru confecționarea de instrumente de scris, dintr-un material inedit cum este lemnul. Dacă îți dorești mai mult decât un instrument de scris, dacă vrei să deții sau să oferi o bijuterie ce combină calitatea cu iubirea pentru frumos, alege stilourile Poenari.