Colagenul – ingredientul minune pentru o piele sanatoasa

Colagenul este ingredientul minune care sta la baza tuturor produselor de Beauty de pe piata din Romania. Aceasta substanta este anti-aging si ajuta pielea sa-si pastreze proprietatile de elasticitate si suplet. Interesul pentru astfel de produse, pe baza de colagen, este tot mai mare, in special in randul femeilor, de la varste tot mai fragede.

De ce este colagenul un ingredient-cheie pentru produsele anti-aging? “Elixirul tineretii”, asa cum mai este cunoscut, confera pielii fermitate, suplete si elasticitatea de care are nevoie pentru un aspect mereu tanar. Kollagen Beauty are la baza un mix de nutrienti esentiali, alesi cu mare atentie, special pentru o piele cu un aspect mereu tanar, in mod suta la suta natural. Kollagen Beauty, asemenea produsului deja consacrat Kollagen 11000 plus in forma lichida, vine ambalat in flacoane unidoza.

Cu ajutorul colagenului, ridurile sunt atenuate cu ajutorul peptidelor de colagen, care ajuta de asemenea si liniile fine ale fetei sa-si pastreze un aspect placut. Formarea optima a colagenului este ajutata si de Vitamina C, in timp ce Biotina, Zincul si Vitamina A ajuta la pastrarea sanatatii pielii. De asemenea, cuprul joaca un rol vital in ceea ce priveste buna pigmentare a pielii. In plus, Vitamina e este de ajutor pentru procesul de protectie a celulelor in lupta cu stresul oxidativ.

Fructele de Acai au in compozitia lor substante care joaca rol antioxidant, neutralizand astfel efectul nociv al radicalilor liberi.
Organismul produce mai putin colagen propriu dupa varsta de 30 de ani, iar acest proces duce la aparitia ridurilor si uscarea pielii.
Kollagen Beauty actioneaza cu efecte benefice asupra organismului, iar efectele incep sa se vada dupa doar patru saptamani de la prima utilizare. In timp, produsul ajuta pielea sa devina mai elastica, adancimea ridurilor existente se reduce. In plus, parul va avea si el, la randul sau, un aspect mai sanatos, in timp ce unghiile vor deveni rezistente si puternice.

Conform unui studiu realizat de specialisti, femeile care au consumat produsul timp de cel putin patru saptamani, cate 2,5 grame, au constatat o sporire a concentratiei de elastina din organism. In plus, profunzimea ridurilor s-a diminuat cu aproximativ 7%. Mai mult, conform unui alt studiu, a reiesit faptul ca, dupa consumul produsului timp de opt saptamani, pielea a capatat o elasticitate mai mare, se prezinta mai hidratata, iar adancimea ridurilor a fost redusa cu 20%.

Kollagen Beauty si Kollagen 11000 plus sunt fabricate in Germania, calitatea lor fiind una exceptionala. Ambele produse se pot consuma foarte usor in orice moment din zi, fie care suntem la birou, acasa sau in oras cu prietenele.

Mai multe amanunte aici: https://tianli-naturalpotent.ro/kollagen-11000-plus-30-la-pret-de-20-prospect-contraindicatii/