Cogenerare cu B Team Energy and Environment

B-Team Energy and Environment, divizie a grupului B-Team Consult and Services, realizeaza proiecte de cogenerare de inalta eficienta, pentru a aduce castiguri semnificative investitorilor si economii de energie, precum si o administrare inovatoare a resurselor naturale pentru viitorul nostru.

Lansarea site-ului www.bteam-energy.ro s-a bazat pe o nevoie reala a consumatorului de a creste eficienta energetica si de a scadea costurile cu productia de energie. In acest sens, dezvoltam impreuna cu 2G o gama completa de echipamente de cogenerare si trigenerare de inalta eficienta atat pe gaze naturale cu puteri intre 50 si 4000 kWe, cat si pe biogaz cu puteri intre 50 si 3000 kWe. Implementam module de cogenerare eficiente si economice pe syngas care au capacitatea sa produca energie electrica pana la 370 KWh, precum si sisteme bazate pe turbine cu abur pentru valorificarea biomasei.

Pentru a proteja investitia dumneavoastra, specialistii nostri asigura servicii complete de la studiul de fezabilitate, surse de proiectare si finantare, pana la instalarea si punerea in functiunea, precum si asistenta tehnica si service permanente.

Veti descoperi tehnologiile inovatoare de cogenerare 2G optimizate continuu, cu fiabilitate si siguranta in operare cu cea mai mare eficienta energetica de pe piata, prin intermediul portofoliului B-Team Energy and Environment pe noul site www.bteam-energy.ro.

Vei interactiona cu noul site www.bteam-energie.ro prin sloganul – concept “Efficient Energy for the Future”, care sustine noua directie de dezvoltare a diviziei, intr-un mod inedit: generam beneficii profitabile imediate proiectului tau de cogenerare, ajutam la utilizarea formelor de energie disponibile si aducem valoare investitiilor in cogenerare. Mai mult, echipamentele de cogenerare 2G constituie o solutie de mare succes pentru aplicatii diverse, fiind concepute in scopul de a fi sustenabile si convenabile pentru confortul investitiei.

Despre B-Team Consult and Services
Infiintata in 1999, B-Team Consult and Services s-a impus treptat, drept unul dintre cei mai importanti furnizori de produse si servicii in domeniul cogenerarii de inalta eficienta. Specialistii nostri isi dezolta permanent, pentru dumneavoastra, competente in conceperea si implementarea de solutii complete, pe o gama diversificata de produse, destinate pentru toate industriile.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:
Daniela Cristea
Asistent Marketing
Tel: (+4) 021 205 30 20
www.bteam-energy.ro