fbpx

coaching4STARS Lansare proiecte noi: “Constelatii Sistemice Relationale” si “sufletdemama”

“Viata fiecarei persoane are nenumarate dimensiuni si fatete. Sunt momente in care ne bucuram de viata si suntem fericiti, insa in acelasi timp exista momente in care lucrurile se complica. Anumite provocari sau probleme, nesolutionate la timp sau cum se cuvine, pot capata conotatii din ce in ce mai negative. Inevitabil apar conflicte care escaladeaza, blocaje insurmontabile si uneori schimbari sau rupturi dramatice. Din dorinta de a sprijini cat mai multe persoane sa gestioneze micile neplaceri ale vietii, coaching4STARS a pregatit doua proiecte noi: “Constelatii Sistemice Relationale”(impreuna cu Ionut Chitu) si “sufletdemama”.”, anunta Coach Laura Morar.

“Ne traim viata ca parte a unor sisteme (familie, cerc de prieteni si cunostinte, locul de munca etc). Nu intotdeauna relatiile pe care le dezvoltam sunt asa cum ne-am dori sa fie. Fiecare dintre sistemele din care facem parte are o dinamica ascunsa si orice disfunctionalitate isi pune inevitabil amprenta asupra intregii noastre vieti. Rolul Constelatiilor Sistemice Relationale este tocmai de a explora aceste sisteme, de a intelege cum functioneaza si care sunt eventualele disfunctionalitati. Astfel cel care exploreaza va dobandi mai multa claritate si va sti care sunt directiile in care sa actioneze si ce sa faca pentru ca relatiile in care este implicat sa functioneze asa cum isi doreste.”, sustine Coach Laura Morar

“Cel de-al doilea proiect “sufletdemama”este dedicat asa cum sugereaza si numele, mamicilor. Maternitatea ar trebui sa fie pentru toate mamele o binecuvantare si o bucurie! Insa in conditiile actuale, o mama are un million de lucruri de facut si treptat devine din ce in ce mai stresata si mai obosita. Credinta mea este ca o mama fericita are o familie fericita! In criza de timp, nereusind sa faca toate lucrurile pe care si le-a propus, o mama ajunge la un momen dat sa se indoiasca de calitatile sale, de corectitudinea deciziilor pe care le ia si incepe sa se intrebe daca este o mama buna. Din punctul meu de vedere orice mama este buna, insa o mama adevarata este cea care isi creste copilul fericit, increzator,curajos, atent, iubitor si responsabil. Insa pentru a insufla copilului aceste calitati este necesar ca la randul ei, mama sa le posede, sa le valorizeze si sa le transmita mai departe”, continua Coach Laura Morar.

“Pentru ca imi place ceea ce fac, pentru ca vad rezultatele pe care le obtine fiecare dintre clientii mei, pregatesc si alte proiecte, majoritatea in colaborare cu Ionut Chitu. Insa mai multe la momentul potrivit. Detalii suplimentare despre cele doua proiecte noi: “Constelatii Sistemice Relationale”si “sufletdemama” pe http://www.coaching4stars.com/proiecte/ “, conchide Coach Laura Morar.

Credo coaching4STARS: “ Daca as fi facut in viata mea toate schimbarile necesare as fi deja un om de succes. Daca insa nu am ceea ce imi doresc, atunci va trebui sa ma schimb pentru a-l obtine.”