fbpx

coaching4STARS Claritate pentru schimbare Coaching pentru evolutie si dezvoltare

“Indiferent de punctul in care se afla o persoana in evolutia sa personala sau profesionala intotdeauana este loc de mai mult si mai bine. Este si firesc sa iti doresti mai mult: succes, bani, recunoastere si apreciere, satisfactii, implinire etc. Din pacate multe persoane cred ca daca muncesc din greu, eventual 10-14 ore pe zi, vor obtine ceea ce isi doresc. In mod paradoxal acest lucru nu se intampla de cele mai multe ori, pentru ca pretul platit este mult prea mare: lipsa unei vieti personale, probleme de sanatate, putini prieteni, deteriorarea relatiilor cu familia etc. Sigur ca anumite persoane reusesc si in acest fel, insa adevaratii performeri stiu ca au nevoie de cineva care sa le fie aproape si care sa ii sprijine sa isi potenteze anumite calitati si competente si sa ii ajute sa isi clarifice scopurile si obiectivele si modul in care acestea pot fi atinse” afirma Coach Laura Morar.

“ Persoanele care apeleaza la coaching sunt persoane care isi doresc mai mult de la propria lor viata, care isi doresc sa evolueze sau sa iasa dintr-un cerc vicios care le franeaza dezvoltarea. Fiecare dintre noi are resurse nebanuite pentru a reusi si un potential enorm care din diverse motive nu este exploatat la maxim: anumite convingeri si credinte care ne limiteaza, conventii si bariere sociale pe care nu indraznim sa le trecem sau cel putin sa le testam rezistenta, diverse experiente de viata care ne-au marcat intr-un fel sau altul” declara Coach Laura Morar.

“ Si tocmai aici actioneaza un coach. Daca ceva nu functioneaza cum iti doresti sau nu mai functioneaza in conditiile actuale probabil ca e timpul sa iti schimbi perspectiva si felul in care abordezi o anumita problema sau situatie. Suntem obisnuiti ca la o anumita problema sa gasim doar doua solutii de rezolvare si alegem pe principiul “dintre doua rele aleg raul cel mai mic”. Prin suport si ghidaj un coach te va ajuta sa descoperi -uneori cu surprindere- ca exista mult mai multe variante de solutionare ale unei probleme”, evidentiaza Coach Laura Morar.

“Ca si proces, coaching-ul are aplicabilitate si produce efecte vizibile si imediate in orice aspect legat de existenta unei persoane: viata personala, relatii, cariera, afaceri etc. La coaching4STARS am ales sa furnizez servicii de Life Coaching, Career Coaching si Business Coaching. Pentru ca in viata jucam diverse roluri: acasa, la birou, cu prietenii etc. Si desi aparent aceste roluri sunt distincte, fiecare dintre ele are un anumit impact asupra calitatii vietii unei persoane. Si pentru a obtine satisfactia, implinirea si succesul pe care ni-l dorim cu adevarat este esential sa performam in fiecare dintre aceste roluri!” sustine Coach Laura Morar.

Credo coaching4STARS: “ Daca as fi facut in viata mea toate schimbarile necesare as fi deja un om de succes. Daca insa nu am ceea ce imi doresc, atunci va trebui sa ma schimb pentru a-l obtine.”

Caraiane Lica
Manager Programe- Coaching4STARS
0724 183 445
[email protected]
www.coaching4stars.com