fbpx

Coaching your Life: Ce inseamna pentru mine sa fiu un om sanatos? quot;

Coaching-ul este o metoda de dezvoltare personala care asigura atingerea succesului si a excelentei atat in plan personal cat si profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacitatilor de care dispune fiecare om.

Format din 7 workshop-uri care ating principalele arii din viata unui om: cariera, familie, sanatate, bani, relatia de cuplu, suflet si cunoasterea interioara, ,,Coaching your life” are scopul de a te aduce mai aproape de cine vrei tu sa fii cu adevarat, de modul in care vrei sa-ti traiesti viata astfel incat sa fii fericit.

A treia editie este adresata sanatatii si tuturor celor care vor sa-si imbunatateasca stilul de a trai, sa capete mai multa energie, sa-si regaseasca ambitia de a manca mai sanatos, de a face mai multa miscare, sport, de a urma un program de somn normal si a elimina sabotorii care se pun in calea undei vieti echilibrate.

Workshop-ul va fi sustinut de catre Elena Capruciu, Life&Business Coach acreditat international, membru al Asociatiei Romane de Coaching, cu o esperienta de peste 5 ani in coaching si 12 ani in resurse umane

Evenimentul va avea loc cu sprijinul: CROS, Femeia Stie, Interaktiv University, Excelez, Baboom, Magnolia Club, Body Sillouete, Lotus Sport, Ideal Contour, VIP, Opium Salon, Tainele Sanatatii, Comunicate de Presa. RO, Stilul Meu Natural, Bio Elemente.