Coach Poppy Flower – un parfum deosebit

Coach Poppy Flower

Parfumul Coach Poppy Flower este un produs secundar al parfumului Poppy. Ar trebui cica sa adauge mai multe note florale in parfumul original. Chiar nu imi dau seama ce mai vor ei de la parfumul original, pentru ca mi se parea deja destul de floral. Ei bine, o sa vedem.

Proaspat, cu flori suculente si cu o prezenta puternica de nuferi.

La aplicare: Din nefericire, inca de la inceput, mirosul predominant este de nuferi. Simt si o nota de citrice si alte fructe dulci, dar banuiesc ca doar asa poti face ca un parfum care este deja floral sa devina si mai floral. Mirosul de nuferi imi provoaca o mica durere de cap, pentru ca pare destul de puternic in acest parfum. Restul notelor florale se lupta din greu pentru a acoperi sau a imblanzi, dar cred ca prima pufaire a distrus orice sansa de a simti so restul notelor florale.O parte din el ma face sa ma gandesc la preferatul meu, Chanel No 5

Chiar simt o nuanta puternica de nuferi, cu putina iasomie si trandafiri. Pe masura ce parfumul avanseaza, mirosul de bujori iese in evidenta si, luand in considerare experientele mele anterioare cu bujorii, nu cred ca este un lucru prea bun. Acest parfum miroase prea apos din punctul meu de vedere, precum un amestec de apa si flori care nu este prea bun, dar nici nu pot zice ca este oribil. Nu as risca sa spun ca este ok, doar ca nu este prea rau.

Coach Poppy Flower

Extra: Parfumul Coach Poppy Flower este prezentat ca fiind la moda, chic si cochet. Trebuie sa recunosc ca, in ciuda faptului ca suntem bombardati cu reclame ca un lucru este cochet, inca nu am inteles ce inseamna cu adevarat si acest cuvant a fost folosit atat de des, incat si-a pierdut orice inteles pentru mine. Ceea ce stiu in mod clar despre cochetarie este ca nu are nici o legatura cu acest parfum.

Design: stil si forma similare parfumului original, numai ca de aceasta data s-au folosit si nuante de purpuriu si argintiu. Inca nu imi place sticla, dar scrisul de mana de pe pachet inca este placut din punct de vedere estetic in propriul sau mod.

Familia de parfumuri: Floral

Note: Citrice, coacaze negre, zmeura, lici, caise, iedera, nuferi, trandafiri, iasomie, bujori, lemn de santal, mosc, chihlimbar.

Acest parfum este disponibil in format EDP si, de asemenea, sub forma de lotiune de corp, daca iti plac astfel de lucruri. Eu personal nu sunt o mare fana a acestui parfum si mai mult imi place parfumul original