fbpx

Cluburile de vacanţa – destinaţiile preferate ale familiilor din România

Destinațiile estivale sunt alese cu mare atenție de către familiile cu copii, punându-se în balanță toți factorii care contribuie la vacanța ideală: plajă, soare, mare, locație frumoasă, mâncare bună şi variată, etc. Atunci când se selecționează hotelul, pe primele locuri în căutări se situează plajele cu nisip fin și intrare lină în mare, dar și resorturile liniștite, în particular, și cele all-inclusive, în special. Evident, faptul că restaurantele acestor hoteluri oferă meniuri de unde părinții pot opta pentru diverse preparate pentru cei mici, cântărește mult în decizia de a cumpăra acest produs.
Un alt criteriu important în alegerea hotelului este reprezentat de facilitățile pentru copii. Cu cât mai multe, cu atât mai bine! Mini-clubul, piscinele dedicate celor mici, toboganele și spectacolele susținute de animatori au devenit o necesitate.
“Pe lângă dimensiuni și dotări, plajele sunt foarte apreciate – în special de către familiile cu copii – dacă au intrarea lină în apă și sunt fără pietre. Cu toate că stau la plajă între trei și patru ore pe zi, românii sunt mari amatori de activități de agrement în cadrul hotelului. Tocmai de aceea, cele mai căutate sunt resorturile, micile cluburi de vacanţă care adună laolaltă o mare varietate de activităţi pentru turiştii de toate vârstele”, declară Marius Pandel (CEO Christian Tour).
Mai mult, din experienţa ultimilor ani, se observă că românii se dau în vânt după croazierele cu ambarcațiuni mici, dar și după tururile de insulă (aceasta fiind excursia cea mai cautată la destinaţie). În ceea ce privește viața de noapte, turiștii români, mai cu seamă tinerii sau cuplurile, preferă cluburile situate pe plajă sau petrecerile ce se desfășoară în astfel de locații.
Plecând de la toate aceste elemente, Christian Tour a creat și dezvoltat, în premieră pentru România, un produs special dedicat familiilor cu copii, pe care l-a numit Suri Club. Acesta este un club de vacanță care se regăsește în mai multe hoteluri din Grecia, Turcia și Bulgaria, cu animatori români și activități speciale în care sunt implicați copiii din România. Atelierele de artă, jocurile olimpice pentru copii, picturile cu nisip, karaokele, activităţile tematice sunt doar câteva dintre acțiunile la către vor participa cei mici. În plus, animatorii au fost special pregătiţi pentru a efectua activităţi cât mai apropiate de cele cu care copiii din România sunt obişnuiţi de la şcoală sau grădiniţă. Programul este foarte bine structurat şi include zi de zi noi jocuri, dansuri sau ateliere creative. Suri Club vine așadar cu vacanțe de neuitat în familie!
Tarifele la hotelurile selecționate de Christian Tour pentru familiile cu copii pornesc de la 249 de euro/persoană, iar cele mai bune oferte Last Minute sunt:
• Insula Corfu, avion, plecare în 14.06, 21.06, 28.06, 05.07.2016 – hotel 3*AI – de la 299 euro/persoană
• Insula Creta, avion, plecare în15.06, 22.06, 29.06, 06.07.2016 – hotel 3*AI – de la 249 euro/persoană
• Insula Zakynthos, avion, plecare în13.06, 20.06, 27.06, 04.07.2016 – hotel 3*AI – de la 299 euro/persoană
• Insula Rodos, avion, plecare în 20.06, 27.06, 04.07, 11.07.2016 – hotel 3*AI – de la 249 euro/persoană

***

Christian Tour, una din cele mai mari agenții de turism din România, împreună cu toate companiile din grupul său, a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro, cifră care o clasează în topul agențiilor de turism din România. Cu o istorie de 19 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 30 de agenții proprii în toată România, plus patru filiale în Ungaria, Polonia, Serbia și Republica Moldova, rămânând în continuare cel mai mare tour operator pe vacanțe de tip charter din România și lider de piață pentru numărul de turiști care au ales să călătorească cu acesta.