Cloud Research Studio lanseaza la IMWorld 2014 cea mai rapida soluție din lume de cautare fuzzy în sisteme big data

X-Search se remarcă prin viteze excepționale și scalabilitate deosebită, astfel încât să se plieze pe volume foarte mari de date, chiar și în medii de lucru cu utilizare intensă, reușind să furnizeze rezultate relevante „as-you-type”. X- Search este aplicabil cu rezultate impresionante în orice sistem informatic, care oferă căutări avansate (nume, denumiri, caracteristici), deduplicări de informații (adrese, denumiri), căutări de secvențe de date similare, cât și căutări de expresii regulate în fluxuri de date.

Cloud Research Studio furnizează clienților și partenerilor săi servicii specializate și de înaltă calitate în implementarea de aplicații, soluții și tehnologii. Investiția continuă în resursele umane, prin extinderea cunoștințelor și a zonelor de expertiză, precum și găsirea celor mai bune practici pentru fiecare domeniu au dus la servicii de calitate și implementări de metodologii clare pentru cei peste 5000 de utilizatori ai produselor și soluțiilor CRS.

Principalele domenii de activitate ale Cloud Research Studio sunt: platforme și aplicații software tip Cloud, dezvoltare software, consultanță specializată (pentru arhitectură de rețea, gestiune a infrastructurii avansate de servere, proiectare de sisteme de înaltă disponibilitate, clustere și medii virtuale, sisteme software dedicate, management de documente și sisteme de securitate).

Cloud Research Studio este o companie românească de dezvoltare software axată pe cercetarea teoretică, dezvoltarea și furnizarea celor mai noi tehhnologii în domeniul platformelor de tip cloud. Principalul scop CRS este de a oferi clienților și partenerilor produse de valoare superioară și de a obține maximul de performanță în optimizarea proceselor B2B.

În cadrul expoziției INTERNET & MOBILE WORLD, care va avea loc la Romexpo, pe 8 și 9 octombrie, Cloud Research Studio va prezenta mai multe produse din laboratoarele proprii dedicate industriilor financiare, online și securitate.

INTERNET & MOBILE WORLD este cea mai amplă expo-conferința B2B, care oferă instrumentele și contextul necesar generării de oportunități de afaceri. INTERNET & MOBILE WORLD va găzdui peste 100 companii expozante, provideri de soluții de business software, cloud, digital marketing, mobile & devices. La eveniment sunt așteptați peste 6,500 vizitatori de business, persoane de decizie din companii în zonele de upper management, marketing și IT.