Clotilde Armand: «Situaţia Parcului Cireşarii: numai cu transparenţa se pot gasi soluţii acceptabile pentru întreaga comunitate»

28 mai 2016

«Parcul Cireşarii este o oază de verdeaţă care trebuie păstrată şi protejată, a declarat Clotilde Armand. Din discuţiile cu părinţii, am identificat două nevoi: părinţii copiilor înscrişi la Clubul Cireşarii doresc ca activităţile să continue în formatul actual, iar locuitorii din zonă solicită accesul liber la terenurile care aparţin Clubului. Sunt convinsă că Parcul Cireşarii trebuie să-şi menţină profilul educativ. Este ultima bază rămasă pentru educaţie şi activităţi extra-şcolare de pe raza Municipiului Bucureşti. Din păcate, investiţiile făcute de Ministerul Educaţiei sunt la limita supravieţuirii şi nu au permis întreţinerea corespunzătoare a infrastructurii. Sunt preocupată ca activităţile Clubului să se desfăşoare în bune condiţii şi să se dezvolte, iar infrastructura să poată fi folosită de un public cât mai larg. Consider că e necesară o consultare amplă a tuturor părţilor interesate de soarta Parcului Cireşarii, astfel încât să ajungem la cea mai bună soluţie pentru dezvoltarea acestui obiectiv cu un mare potenţial».

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram