fbpx

Clinica Fertilia anunta lansarea programului national „Saptamana de aur a fertilitatii”

Fertilia, centrul medical ultraspecializat in infertilitate, medicina materno-fetala si ginecologie complexa lanseaza programul national ”Saptamana de aur a fertilitatii”, special creat pentru cuplurile infertile care vor beneficia de o reducere de 50% la procedurile de fertilizare in vitro. In perioada 25 iunie – 3 iulie, toate cuplurile inscrise in program pot accesa procedurile de fertilizare in vitro cu un discount de 50%.

Clinica Fertilia este dotata cu tehnologie de ultima ora, unica in tara, ce ofera un pachet complet de tratamente, de la inseminarea artificiala, laparoscopia, histeroscopia, proceduri de microchirurgie, donarea de ovule si pana la mame surogat sau fertilizarea in vitro (FIV). Valorificand experienta de peste 17 ani in sistemul particular si de stat, clinica Fertilia propune pentru cuplurile infertile variante eficiente si garantate, impartasind acelasi scop ca si pacientii: nasterea unui copil sanatos.

”Cred ca povestile merita intotdeauna un final fericit, tocmai de aceea doresc sa ajut cuplurie care an de an incearca sa aduca pe lume un copil sanatos pe care sa-l creasca si sa-l iubeasca, dar nu reusesc. Infertilitatea nu trebuie sa doara, iar fiecare femeie ar trebui sa isi indeplineasca visul de a deveni mamica. Daca pana acum Ministerul Sanatatii alocase un buget pentru subprogramul de fertilizare in vitro, care insa se epuizase din martie 2013, acum este randul nostru, al clinicilor private, sa ajutam cuplurile infertile. De aceea am demarat programul national ”Saptamana de aur a infertilitatii”, in care vom incerca sa contribuim la indeplinirea visului de a deveni parinti, prin oferirea unui discount de 50% pentru procedurile FIV, ICSI, PICSI si PGD ”, explica Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic ginecolog in cadrul clinicii Fertilia.

Sansa unei noi vieti

”Saptamana de aur a infertilitatii” reprezinta sansa unei noi vieti pentru fiecare cuplu ce sufera de infertilitate, care au incercat aproape toate tratamentele posibile, insa nu au avut un rezultat fericit. De multe ori, toate aceste proceduri si investigatii au un cost greu de suportat de catre viitorii parinti si, de ce nu, adesea acesta este motivul principal pentru care cuplurile renunta la visul lor de a aduce pe lume o noua viata.

Clinica Fertilia ofera un discount de 50% in saptamana 25 iunie – 3 iulie pentru toate procedurile de fertilizare in vitro, ICSI injectare (intracitoplasmica de spermatozoizi), PICSI (ICSI fiziologic) si PGD (Preimplantation genetic diagnosis), punand la dispozitia pacientilor echipamente medicale de ultima generatie, menite sa contribuie la cresterea ratei de succes a procedurilor efectuate. Mai mult decat atat, pentru cuplurile predispuse la boli genetice, clinica este dotata cu singurul laser PGD, modalitate prin care cuplurile pot afla si preveni o sarcina afectata de o dereglare genetica sau cromozomala, testare ce face parte din procesul de fertilizare in vitro.

Pentru mai multe detalii despre programul national ”Saptamana de aur a infertilitatii” accesati www [punct] fertilia [punct] ro si www [punct] imidoresccopii [punct] ro