Clinica de oftalmologie Ana Optic a deschis un nou sediu la Constanta

Clinica de oftalmologie Ana Optic a deschis un nou sediu in Constanta. Decizia a venit in intampinarea oamenilor care au nevoie de consultatii oftalmologice in Constanta.

Numarul pacientilor a crescut atat in randul adultilor, cat mai ales in randul copiilor. Iar problemele oculare sunt dintre cele mai comune afectiuni medicale si cele mai frecvente. Pacientii acuza simptome care nu sunt de ignorat si pentru care medicii Ana Optic au solutii.

Dintre semnele ca ochii au probleme, cele mai frecvent intalnite sunt: vedere in ceata, cu lumini, cerculete si semne care par sa acopere suprafata oculara; durere de cap sau localizata la nivelul ochiului; ochi rosii, cu senzatia de usturime, mancarime si disconfort; vedere dubla; pierderea temporara si brusca a vederii.

Recomandarea clinicii noastre de oftalmologie este sa nu fie ignorate semnele unui inceput de afectiune oculara si nici amanata consultatia oftalmologica, mai ales daca vorbim despre copii. In cazul lor, vizita din timp, chiar si fara ca acestia sa acuze disconfort ocular, este aproape obligatorie.

Medicii Ana Optic sunt medici specialisti oftalmologi primari cu experienta, iar consultatiile sunt efectuate cu tehnica moderna si grija pentru pacient. Disciplina si daruirea medicala si tehnologia moderna colaboreaza excelent pentru a depista si oferi solutii pentru o gama larga de boli si afectiuni oftalmologice.

Noul sediu se afla in strada Eliberării nr 10 bloc I (i), Constanta. Clinica oftalmologica Ana Optic va asteapta cu toata gama de servicii de oftalmologie si optica medicala, intr-un spatiu amenajat cu atentie pentru pacienti. Pentru detalii legate de program si programari, accesati website-ul nostru.