Clima Center comercializează cele mai profesioniste și moderne produse de climatizare

Clima Center - Sisteme de incalzire

Pentru a micșora emisiile de carbon din mediul în care trăim, oamenii trebuie să înțeleagă importanța grijii asupra a tot ce ne înconjoară. Odată cu multe tehnologii apărute de-a lungul timpului ce susțin acest lucru, Clima Center aduce la cunoștință cele mai profesioniste și moderne produse de climatizare a locuinței sau a oricărei încăperi.

Cu ajutorul accesoriilor potrivite pentru fiecare produs în parte, Clima Center comercializează un sistem întreg de instalații bine dimensionate în funcție de necesitățile clienților. Cu ajutorul sistemelor de încălzire, climatizare și producerea apei calde menajere care sunt de o înaltă calitate, acestea pot oferi confort atât proprietarilor, cât și mediului înconjurător.

Cu ajutorul unei scurte prezentări, Clima Center pune la dispoziție următoartele produse:

*pompe de căldură
*accesorii
*boilere și puffere
*panouri solare

Pompele de căldură sunt alese în sistemul de bază al încălzirii locuinței sau a diferitelor încăperi în funcție de zona de amplasare a acestora. Există alternativele de pompe de căldură ce funcționează pe sistem apă – apă, asamblate în România cu ajutorul Clima Center, companie dedicată celor mai profesioniste și durabile sisteme de climatizare. Aceste variante de pompe de căldură au putere de funcționare cuprinsă între 5 și 24 kW.

De asemenea, o altă alternativă este pompa de căldură ce funcționează pe sistemul aer – apă. Aceasta deține sistemul de sursă de căldură incorporat, iar costurile pentru instalarea acesteia sunt minime, unde sursa principală de funcționare care este aerul, este una regenerabilă și inepuizabilă.

Accesoriile Hitachi cuprind diferite modele de termostate wireless sau alte echipamente ce se atașează la produsele Clima Center.

Boilerul funcționează în centrul sistemului de încălzire pentru a trimite căldură și apă caldă la radiatoarele și robinetele din locuința. Există diverse tipuri de boilere precum cele cu o serpetină, cu două serpentine sau cele cu rezistență electrică, iar fiecare tip funcționează diferit, așa că trebuie să detineți informatiile necesare despre fiecare în parte înainte de a face o alegere.

Și nu în ultimul rând, panourile solare funcționează prin absorbția razelor solare cu celule fotovoltaice, care generează energie de curent continuu și apoi transformă energia alternativă utilizabilă cu ajutorul tehnologiei invertorului. Energia alternativă apoi trece prin panoul electric al casei și este distribuită în consecință. Iată pașii principali pentru modul în care panourile solare funcționează pentru casă.

Odată ce costurile inițiale ale panoului solar sunt acoperite, nu va trebui să cheltuiți prea mulți bani pe energia electrică pe care o produc. În plus, veți reduce amprenta de carbon prin utilizarea energiei solare, deoarece este verde și poate fi regenerabilă. Utilizatorii de energie solară economisesc anual 75 de milioane de barili de petrol și 35 de milioane de tone de dioxid de carbon. În plus, o cantitate imensă de energie poate fi exploatată de soare: în numai o oră, Pământul primește mai multă energie decât ar consuma într-un an întreg (aproximativ 120 de terawatti).

Așadar, în funcție de necesitățile clienților, Clima Center comercializează cele mai durabile, moderne și profesioniste tehnologii care ajută la climatizarea locuințelor unor oameni moderni.

Despre Clima Center:

Clima Center pune la dispoziția tuturor cele mai performante și moderne tehnologii regenerabile.

Contact:

Site: https://climacenter.ro/
Vânzări online: +40 771 480 551
Tehnic: +40 770 151 416
E-mail: office@climacenter.ro