Clienții Sensiblu îşi pot testa intoleranța alimentara cu York Test

De la începutul acestei luni, York Test România a demarat o colaborare extinsă cu reţeaua de farmacii Sensiblu, în urma căreia doar posesorii cardurilor de fidelitate Sensiblu vor beneficia de oferte exclusive la realizarea testărilor de intoleranță alimentară. Una dintre oferte este reducerea de peste 50% oferită de York Test la efectuarea pre-testării, care stabileşte dacă o persoană suferă sau nu de intoleranță.

“Strategia de dezvoltare York Test România vizează, în mod expres, asocierea cu parteneri care oferă servicii premium. Pentru noi, premium se traduce în calitate, inovație şi viziune, valori pe care mizăm şi în extinderea colaborărilor noastre. Astfel, am ales Sensiblu, lider de piață şi partener de încredere, pentru că avem un public asemănător: persoane preocupate de un stil de viață sănătos, care pun accent pe prevenția problemelor de sănătate.”, subliniază Amira Syoufi, Country Manager York Test România.
„Clienţii noştri fideli s-au obişnuit să găsească în Sensiblu soluţii inovatoare pentru menţinerea sănătăţii, iar York Test este una dintre aceste soluţii pentru persoanele preocupate de o nutriţie corectă, în special, şi de un stil de viaţă sănătos, în general.”, afirmă Dan Nicolescu, Marketing Director Sensiblu.
Doar posesorii cardurilor Sensiblu pot efectua, cu numai 19 euro, analiza de pre-testare York Test. Pentru detalierea alimentelor la care prezintă intoleranță şi pentru consultații private şi diete personalizate, aceştia pot alege pachetul complet de servicii, în valoare de 360 de euro. De asemenea, toți cei care optează pentru pachetul York Test vor primi şi un voucher cadou din partea Sensiblu, valabil în toate filialele.
Clienții reţelei de farmacii interesați de mai multe informații despre intoleranța alimentară şi despre serviciile York Test pot găsi detalii pe site-ul Sensiblu sau în revista Blu distribuită lunar, gratuit.