Cizme dama, Ghete dama, sau pantofi? Ce să porți la rochii

7 decembrie 2017
Autor:
SC MARKETING FOR YOU SRL

Poți purta rochii cu cizme? Dar cu ghete? Desigur! Iată cum ar trebui să porți încălțămintea de iarnă astfel încât să fii feminină și atrăgătoare. Zenda. ro îți oferă modele de rochii și încălțăminte moderne. Iar câteva idei de outfit-uri te-ar putea ajuta data viitoare când nu ai inspirație.

  1. Alege o rochie dreaptă, supradimensionată și asorteaz-o unei perechi de cizme dama lungi. Astfel picioarele tale vor părea mai lungi și vei obține un look actual.
  2. Ghetele cu influență rock-punk sunt în tendințe anul acesta. Așa că poți asorta o rochie tricotată unei perechi de ghete dama cu ținte sau lanțuri. Astfel vei arăta perfect în zilele în care nu ai prea mult chef să-ți alegi outfit-ul sau vrei un look voit neglijent sau messy.
  3. O pereche de pantofi este perfectă unei rochii ample. Alege pantofi dama cu toc pentru a obține acel look delicat și feminin pe care ți-l dorești. Vei atrage toate privirile. Tocurile te vor face să pari mai inaltă, iar rochia amplă îți va face talia să pară mai subțire.

Nu mai sta pe gânduri alege-ți câteva pereche de ghete și cizme pe care să le porți iarna aceasta! Comandă online pentru prețuri mult mai bune și livrare rapidă!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram