fbpx

Cine sunt speakerii conferintei “Sanatate frumusete feminitate” din 22 septembrie

Conferinta “Sanatate, frumusete, feminitate”, organizata de Woman2Woman.ro pe 22 septembrie, reuneste sapte speakeri din domeniile sanatate, frumusete si feminitate.

In cadrul evenimentului, vom afla mai multe despre cum ne putem asigura o stare fizica si psihica buna prin intermediul unor metode si tehnici inovative, dar si multe alte informatii necesare pentru o viata asa cum ne-o dorim.

Participa GRATUIT. Inscrie-te aici.

Iata cine sunt speakerii conferintei

Andreea Pavel – Personal Training Manager World Class

Andreea este campioana nationala de atletism si personal training manager in cadul celui mai mare lant de centre wellness din Romania, lider in industria wellness-ului autohton.

Ca antrenor personal de fitness, Andreea consultatii in managementul greutatii corporale si al stilului de viata, programe pentru scaderea greutatii si de modelare corporala, imbunatatirea calitatilor fizice (forta, viteza, coordonare, rezistenta, mobilitate), analiza compozitiei corporale si evaluarea indicatorilor de sanatate-fitness.

Gabriel Dinu – Psiholog Psihosolutii.ro

Gabriel Dinu este psihoterapeut cu o experiente de peste 10 ani in psihoterapie cognitiv – comportamentala individuala, de cuplu si de familie. De asemenea, este si fondatorul programului de psihoterapie

Gandestesanatos.ro, o aplicatie online de psihoterapie si dezvoltare personala, care imbina psihoterapia cognitiv-comportamentala cu avantajele internetului.

Florentina Gionea – Specialist nutritie energetica Iubimsigatim.ro

Florentina Gionea este specialist in nutritie energetica si, asa cum spune chiar ea, ceea ce face „este o armonizare a tot ceea ce inseamna stil de viata sanatos.”

Din punctul ei de vedere nu este suficient sa slabesti pentru a avea o viata sanatoasa si pentru a obtine starea dorita, „ai nevoie sa te cunosti, sa te descoperi, sa te tansformi.” Conceptul pe care ea se bazeaza este „unul holistic: hrana sanatoasa, sport, viata sociala si profesionala implinite.”

Radu Leca – Psiholog

Radu Leca este un psiholog pasionat de oameni si de modul prin care acestia pot evolua, ajungand la un echilibru perfect si unicitate personala deplina.

Este fondatorul mai multor reviste online si a sustinut emisiuni radio de psihologie si divertisment, traininguri live si interviuri ca psiholog, speaker si coach.

Costel Stanciu – Presedinte Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania

Costel Stanciu este profesor universitar si preda disciplinele: Managementul calitatii, Protectia consumatorului, Comportamentul consumatorului, Marfuri alimentare si siguranta consumatorului, Fundamentele stiintei marfurilor.

Din octombrie 2002, detine functia de Presedinte al Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor din Romania si coordoneaza intreaga activitate a asociatiei

Andreea Dogaru – Fashion designer

Andreea a fost votata designerul anului 2014 in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, detine o fabrica la Craiova si este furnizorul mai multor magazine de fashion.

Mark Komissarov – Inginer

Mark Komissarov este autorul metodei Infovision – o modalitate extinsa de a percepe lumea exterioara si cea interioara prin care se (re)activeaza capacitati ale creierului uman de a percepe informatia intr-un alt mod decat cel cu care ne-am obisnuit.

Participa GRATUIT. Inscrie-te aici.