Cine sunt speakerii conferintei „Metode accesibile de promovare”

5 octombrie 2015
Autor:
Woman2Woman

Raluca Radu (Strategy & Marketing Manager GPeC), Laura Pascu (Specialist PR), Adrian Enache (Managing Director The Masterplan), Razvan Nicolescu (Producator executiv TVR2), Ioana Lintoiu (Managing Partner al agentiei AI PR! Consulting, PR & Events), Sorin Manica (Specialist marketing) vor discuta despre modalitati de promovare specifice unor domenii precum e-commerce, PR sau online in cadrul conferintei „Metode accesibile de promovare”, organizate de PR2Advertising.ro.

Raluca Radu (Strategy & Marketing Manager GPeC & Country Manager Answear Romania)

Raluca este convinsa ca ingredientele de baza ale unui business de succes sunt: o strategie logica si bazata pe date si o echipa bine aleasa si bine construita.

Raluca are peste 10 ani de experienta in marketing digital si management de business online si s-a implicat de la inceput in mediul antreprenorial tech, fiind Co-Fondator al HowToWeb si mentor in diferite programe dedicate antreprenorilor. In cadrul conferintei „Metode accesibile de promovare” va discuta despre „Marketing pentru e-commerce - intre promovare si vanzari".

Laura Pascu (Specialist PR)

Laura a trecut de partea consumatorului dupa 8 ani de televiziune. Si, pentru ca ii place sa se implice in proiecte ecologice sau sa ajute oamenii la fel de mult pe cat ii place sa scrie, si-a gasit locul in cadrul Centrului European al Consumatorilor din Romania.

PR-ul face parte din viata Laurei de 15 ani si spune ca ea nu face PR, ci simte PR. Pe 13 octombrie ne va vorbi despre „Metode neconventionale de promovare”.

Adrian Enache (Managing Director The Masterplan)

Adrian este absolvent de informatica si e tipul de persoana pe l-ai asocia ca personalitate cu „stiintele exacte” atat in ceea ce priveste viata profesionala, cat si cea personala.

In cadrul evenimentului organizat de PR2Advertising.ro le va explica participantilor "Ce poti face cu 10 euro si curaj".

Razvan Nicolescu (Producator executiv TVR2)

Razvan este un reprezentant al generatiilor de jurnalisti aparute dupa 1990. Este jurnalist, manager, trainer si intreprinzator. Razvan a ocupat timp de 8 ani pozitia de manager al TVR2 si, in prezent, este producator executiv la TVR2, dar si trainer autorizat. El sustine trainiguri de comunicare, bune maniere, managementul situatiilor de criza sau comunicare politica.

Licentiat in Jurnalism si in Management, Razvan Nicolescu a publicat prima carte in urma cu zece ani si va vorbi din experienta despre cum sa fii propriul purtator de cuvant - de la networking la publicarea unei carti.

Ioana Lintoiu (Managing Partner al agentiei AI PR! Consulting, PR & Events)

Ioana si-a inceput cariera in televiziune, in urma cu 15 ani. A debutat in calitate de prezentator-reporter, redactor si producator de content si, de-a lungul anilor, a colaborat cu mai multe trusturi media atat in presa, cat si in televiziune. In ultimii ani, Ioana s-a focusat pe zona promovarii artistilor si a brandurilor care au apelat la celebrity endorsement, in cadrul unor campanii de lansare sau de intretinere a brandurilor.

In urma cu cinci ani, a pus bazele propriei companii de PR, companie care detine un portofoliu variat, de la artisti si persoane publice, pana la firme si evenimente mondene sau de afaceri. Tema abordata in cadrul conferintei va avea legatura tot cu PR-ul si mas- media: "#PRomoveaza inteligent - cum sa ai impact in mass media"

Sorin Manica (Specialist marketing) - "Performance email marketing"

Participa GRATUIT

Participarea la conferinta este GRATUITA, insa locurile sunt limitate. Pentru a-ti asigura locul la acest eveniment, este nevoie sa te inscrii trimitand un e-mail cu datele tale (nume, functie, varsta) la [email protected]. Dupa inscriere, vei primi confirmarea organizatorilor pe e-mail, in maxim 48 de ore. Mai multe detalii despre eveniment si inscriere gasesti in pagina conferintei: http://pr2advertising.ro/metode-accesibile-de-promovare/

Sponsori principali: Carrefour Romania si SEOmark.ro

Sponsori secundari: Creative News, Lasermaxx, Editura Litera, World Class

Partener media principal: Romania Libera

Parteneri media secundari: 9AM, Acasa.ro, Business24, BusinessWoman.ro, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Fashion8.ro, LivePR, Mujer, Woman2Woman.ro, Ziare.com

Despre conferintele PR2Advertising.ro

Evenimentul „Metode accesibile de promovare” face parte dintr-o serie de conferinte pe care PR2Advertising.ro le organizeaza cu scopul de a pune in legatura specialisti si reprezentati ai unor companii de top cu persoane interesate de tot ceea ce inseamna PR, advertising,marketing si promovare online si offline.

Despre PR2Advertising.ro

PR2Advertising.ro este un site de comunicate de presa care isi propune sa sprijine companiile in procesul comunicarii si sa aduca brandurile, produsele si serviciile mai aproape de target.

Suntem constienti ca promovarea si comunicarea sunt procese importante in construirea imaginii unui brand si se reflecta in mod direct in succesul pe care acestea le au pe piata. Tocmai de aceea, sub sloganul "stay in touch with your target", PR2Advertising.ro isi propune sa faciliteze comunicarea companiilor cu targetul vizat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram