fbpx

Cine este candidatul perfect pentru implantul dentar?

clinica dentara din Bucuresti

Una dintre cele mai noi inovatii medicale in domeniul stomatologiei, care ofera pacientilor posibilitatea de a-si recapata zambetul perfect si dintii pierduti, este implantul dentar. In clinica dentara din Bucuresti , https://dentalcrownhealth.ro/, specialistii se ocupa de tot ceea ce inseamna lucrari de implanturi dentare in sector 3, pentru ca pacientii sa nu mai sufere, nici fizic, si nici emotional, din aceasta cauza.

Cum arata fisa unui pacient care urmeaza sa opteze pentru un implant dentar

Implanturile dentare sunt realizate din materiale biocompatibile, ceea ce inseamna ca nu sunt respinse de organism. Insa exista si pacienti care nu se inscriu pe lista candidatilor ideali pentru implanturi dentare, indeosebi aceia care sufera de afectiuni cardiace severe, de afectiuni reumatice, de diabet zaharat sau cei care sufera de afectiuni ce tin de coagularea sangelui.

In plus, pacientii trebuie sa respecte intru totul protocolul pre-operator, dar si post-operator. Acestia trebuie sa isi faca toate analize si investigatiile necesare, recomandate de medicul specialist, astfel incat sa fie eliminata orice urma de indoiala si aparitia complicatiilor.

Benficiile implantului dentar sunt multiple: acesta permite protezarea fixa, previne retractia gingivala, opreşte atrofierea osoasa si are un rol esential in imbunatatirea aspectului facial. Nu in ultimul rand, un implant dentar va ajuta la obtinerea masticatiei corecte si la inlaturarea defectelor de pronuntie.

Cele mai frecvente intrebari legate de implantul dentar

In primul rand, pacientii vor sa stie daca interventia chirurgicala este periculoasa sau dureroasa. In ziua de azi, aproape ca nu mai exista tratament stomatologic dureros. De obicei, oamenii evita sa mearga la medic de teama durerii, dar adevarul este ca tehnica moderna de anesteziere este foarte performanta si nu lasa loc de durere. Pacientii simt o usoara senzatie de disconfort dupa interventie, dar nimic mai mult.

In al doilea rand, pacientii vor sa stie ce riscuri presupune interventia chirurgicala de inserare a implantului dentar. Ei bine, riscurile sunt minime, iar, in cazul in care apare un mic disconfort, acestia se pot adresa medicului stomatolog. Etapele tratamentului nu sunt numeroase si nici complicate, astfel incat pacientii au oportunitatea de a-si recapata zambetul perfect in numai cateva saptamani.

Cele mai calitative implanturi dentare in sector 3 | clinica dentara din Bucuresti | dentalcrownhealth.ro

implanturi dentare in sector 3

Nu in ultimul rand, pacientii vor sa stie care sunt costurile unui tratament de implant dentar. Acestea sunt destul de ridicate, insa, tinand cont ca este o investitie care, ingrijita in mod corespunzator, poate dura intreaga viata, merita toate eforturile. Pacientii care isi doresc un zambet perfect pot opta pentru implantul dentar in vederea inlocuirii dintilor lipsa.