Cinci motive pentru a parca masina langa aeroport

22 mai 2019
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

O parcare privata la Aeroport Otopeni reprezinta cea mai buna solutie pentru parcarea autoturismului pe toata durata excursiei sau a calatoriei in strainatate. Sunt foarte multi conducatori auto care aleg sa vina cu masina pana la aeroport si sa o lase pe maini bune, la reprezentantii companiei care ofera servicii de parcare in Otopeni pe termen lung, https://park4fly.ro.

Conducatorii auto nu mai depinde de rude sau prieteni

Pentru cei care s-au aflat cel putin o data in situatia de a ajunge la aeroport si de a-si ruga cel mai bun prieten sau cea mai apropiata ruda sa ii transporte, pentru cei care s-au lovit de multe refuzuri, dar si-au creat si multe obligatii si vor sa puna capat acestor situatii, exista acum serviciile de parcare in apropierea aeroportului, in cele mai bune conditii. Astfel cei dragi nu vor mai fi nevoiti sa faca un efort, sa lipseasca de la serviciu sau sa isi ia din timpul liber pentru a asigura transportul, iar cei care calatoresc au posibilitatea de a ajunge cu masina personala si de a se intoarce cu masina de la aeroport.

Conducatorii auto fac economie la bani

Un alt motiv pentru care conducatorii auto apeleaza la serviciile de parcare aeroport este acela ca nu mai trebuie sa dea bani pe taxi si nici nu trebuie sa mai ofere bani persoanelor care ii conduc la aeroport. Pur si simplu isi umple rezervorul cu carburant si verifica lista de tarife pentru serviciile de parcare, care ii vor convinge de faptul ca fac o afacere buna.

Conducatorul auto are certitudinea ca autoturismul ramane in siguranta

In cadrul unei parcari private din apropierea aeroportului, clientii vor putea ajunge pana acolo linistiti cu masina personala si vor avea siguranta ca aceasta ramane pe maini bune. Masina nu va ramane nesupravegheata, ci va putea fi supravegheata chiar de client, prin intermediul internetului, de la distanta. Agentii de paza sunt prezenti 24/7, parcarea este iluminata pe timp de noapte, iar lumina asigura camerelor de supraveghere o mai buna vizibilitate asupra autoturismului.

Conducatorul auto beneficiaza de transport gratuit de la/ la aeroport

Pentru ca distanta este destul de mica intre parcarea privata si aeroport, specialistii companiei Park4fly vor asigura clientilor si servicii de transfer gratuit in doar cateva minute, inclusiv transferul bagajelor.

Parcare privata la Aeroport Otopeni | parcare in Otopeni pe termen lung | park4fly.ro

parcare privata la Aeroport Otopeni

Conducatorul auto poate parca la orice ora

Serviciile de parcare aeroport Otopeni sunt disponibile la orice ora, pentru ca sunt zboruri care decoleaza dimineata devreme sau noaptea foarte tarziu, de aceea clientii pot sta linistiti in aceasta privinta si isi pot aduce autoturismul oricand au nevoie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram