fbpx

Cinci motive pentru a alege Dell Equallogic ca solutie de Disaster Recovery

Dell EqualLogic PS Series schimba fundamental criteriile de evaluare pe care companiile le au in vedere la achizitionarea unui echipament de stocare.

Bazata pe arhitectura de stocare de tip “peer” virtualizata, familia de produse EqualLogic din seria PS simplifica implementarea si administrarea mediilor consolidate de stocare.

Setul de caracteristici inteligente si exhaustive incorporat asigura implementarea rapida a solutiilor SAN, administrarea simplificata a capacitatii de stocare, protectia completa a datelor, performanta si fiabilitatea specifice mediului de tip “enterprise”, precum si scalabilitate a solutiei, de tip “pay as you grow”.

Prin intermediul matricelor de stocare virtualizate all-inclusive Dell EqualLogic PS Series, Dell permite administratorilor IT care dispun de tehnologie si instrumente de a gestiona solutii de recuperare in caz de catastrofe. Cu „built-in snapshot”, replica, clona, si caracteristici de replicare, impreuna cu parteneri din industria de tehnologie de varf, EqualLogic simplifica planificarea, implementarea si intretinerea unei infrastructuri IT care sa asigure ca afacerea dumneavoastra este pe deplin protejata si intotdeauna operationala.

GENESYS Systems va prezinta cinci motive pentru a alege Dell Equallogic ca solutie de Disaster Recovery.

1. REPLICAREA INCLUSA

Toate echipamentele Dell Equallogic includ mecanisme de replicare automata, astfel incat nu e nevoie de software aditional sau echipamente suplimentare. Caracteristicile standard ofera facilitati de replicare periodica intre echipamente, asigurand protectie impotriva dezastrelor. Transferul datelor catre site-ul distant se face periodic, asigurandu-se totodata consistenta datelor pentru disaster recovery.

2. REPLICAREA AUTOMATA REDUCE COMPLEXITATEA

Prin intermediul facilitatilor de replicare incluse si folosind conectivitate IP, replicarea automata intre echipamentele EqualLogic este usor de configurat si operat. Replicile pot fi usor programate ca si timp dar si in functie de locatiile disponibile. Odata ce echipamentul EqualLogic partener este stabilit, replicarea automata poate si usor programata si nu necesita interventie administrativa.

3. MINIMIZAREA TIMPULUI DE RESTAURARE

Solutiile de restaurare care necesita timp indelungat pentru repunere in functiune pot avea un impact negativ asupra afacerii dumneavoastra. Cu Equallogic Auto Replication, se recupereaza usor datele si se pot repune in functiune apicatiile foarte rapid. Datele pot fi recuperate si restaurate in minute, nu ore. Procedura consta in cautarea in catalogul de restaurare a replicii dorite si promovarea acesteia pentru a fi accesata de aplicatie.

4. RAPIDA DISPONIBILITATE A DATELOR CU FAILOVER SI FAILBACK
Replicarea bidirectionala poate fi configurata intre locatii pentru a asigura disponibilitatea datelor. Failover-ul volumelor de date asigura ca datele pot fi accesibile chiar si in cazul unei daune totale, in timp ce failback-ul asigura ca modificarile care apar in perioada in care se lucreaza pe volumul de backup sunt replicate rapid inapoi in locatia principala.

5. SMART COPY REPLICATION

Dell Equallogic permite integrarea la nivel de aplicatie si astfel se pot replica consistent bazele de date Exchange si SQL catre multiple locatii si transfera replicile Smart Copy intre serverele locale si locatiile remote. Cu acest ridicat nivel de protectie, bazele de date pot fi rapid restaurate in caz de dezastre fara a afecta consistenta datelor

GENESYS Systems este partener Dell detinand certificarile DELL Enterprise Advanced Solutions Partner, DELL DASP (DELL Authorized Service Partner) si DELL Preferred Partner for Storage Competency, certificari care au survenit ca urmare a experientei dobandinte pe parcursul desfasurarii numeroaselor proiecte care au inclus echipamentele Dell, a cursurilor si examenelor individuale.

GENESYS Systems va poate pune la dispozitie solutii adaptate nevoilor dumneavoastra curente si viitoare, solutii inteligente de gestionare a datelor precum PowerVault, EqualLogic ™ si solutii de stocare Compellent ™.