fbpx

Cina impreuna cu cei dragi are gustul cel mai bun

Ce poate fi mai frumos decat o cina care sa adune la masa intreaga familie? Daca nu stii cu ce sa ii impresionezi pe cei dragi la cina, te invitam pe Splendid GO sa iti alegi cele mai gustoase meniuri pentru cina impreuna, de pe site-ul nostru, autentic romanesti, plus o sticla de vin din partea casei. Splendid GO este serviciul de food delivery Constanta de care ai nevoie pentru mesele in familie, atat pentru mic dejun, pranz sau cina, cat si pentru cele mai importante evenimente din viata ta.

Vrei sa organizezi un eveniment la tine acasa? Nu te stradui sa prepari retete sofisticate, sa stai toata ziua in bucatarie si sa pierzi momente importante impreuna cu cei dragi. Comanda de pe Splendid GO platouri festive cu livrare in Constanta si problema mancarii este rezolvata, trebuie sa te ocupi doar de aranjamente si atmosfera. Iti recomandam de asemenea si pizza, burgeri, salate, ciorbe si o multime de deseturi delicioase.

Splendid GO este cea mai buna alegere pentru o masa consistenta, diversificata si gustoasa. In meniul nostru regasiti preparate atat traditionale cat si international, specialitati din carne vita, rata, porc, pui, fructe de mare si peste, iar daca din alimentatia voastra lipseste proteina animala, pe site-ul nostru gasiti o multime de preparate exclusive din legume. Verifica meniul online al restaurantului din Constanta, Splendid GO si veti avea de unde alege o masa sanatoasa pentru intreaga familie.