fbpx

Chirurgia plastica – o metoda moderna de infrumusetare

Chirurgia plastica este o ramura a chirurgiei medicale ce are rolul de a corecta, de a indrepta sau de a construi anumite trasaturi fizice, cu scopul de a ameliora aspectul. In ultima vreme, tot mai des, femeile apeleaza din ce in ce mai des la metode de infrumusetare mai radicale, precum sunt operatiile estetice. Tehnlogia avansata si tehnica medicala sunt foarte dezvoltate, astfel incat femeile au mult mai mare incredere in aceste procedee, si se lasa pe mana chirurgilor plasticieni pentru a deveni mai frumoase.

Marirea sanilor – cea mai populara operatie estetica

Probabil cea mai comuna operatie estetica este operatia de marire a sanilor cu implanturi de silicon. Foarte multe femei care nu au fost inzestrate in mod natural cu un bust generos apeleaza la aceasta metoda de chirurgie plastica, pentru a deveni mai frumoase si mai increzatoare in sine.

Operatii estetice pentru orice parte a corpului

Chirurgia plastica permite remodelarea trasaturilor corpului, oricare ar fi problemele ce necesita rezolvare. Poti apela la operatii estetice precum cele pentru chirurgia fetei: lifting frontal, lifting mediofacial, lifting facial, rinoplastie, otoplastie, blefaroplastie, implante faciale alloplastice, injectarea de grasime proprie, filleri de volum, botox etc. Mai poti opta pentru remodelarea siluetei cu ajutorul liposuctiei, abdominoplastiei, al liftingului de coapse, al brahioplastiei, al abdominoplastiei, al liftingului corporal inferior si chiar al chirurgiei organelor genitale externe. Printre cele mai populare operatii estetice se numara si marirea sanilor cu implanturi de silicon. Alte proceduri chirurgicale la nivelul sanilor sunt mamoplastia de reducere si mastopexia.

Chirurgia estetica este mai sigura cu dr. Jecan

Atunci cand esti pe cale sa te supui unei operatii chirurgicale, trebuie sa te asiguri ca medicul care te va opera este un profesionist si ca are suficienta experienta pentru ca operatia ta sa mearga bine. In acest sens, Dr. Jecan ofera pacientilor operatii estetice intr-un cabinet medical modern, in care vei intalnii cele mai bune conditii pentru efectuarea oricarei interventii. In plus, nu este suficient ca la sfarsitul operatiei sa fii in regula din punct de vedere al sanatatii, ci sa si arati bine si trasaturile pe care vrei sa le remodelezi sa fie cu adevarat rezolvate, caci medicul chirurg trebuie sa fie un adevarat artist estetic. De aceea, apeleaza cu incredere la Dr. Radu Jecan!