Chily Night picant la Taj Restaurant Sambata 27 Octombrie

25 octombrie 2012

Preparatele culinare-vedeta in acest weekend vor face victime in randul celor declarati indragostiti de carnea de miel, pentru ca aceasta este ingredientul care sta la baza lor. Incalzirea o vom face cu LAMB VINDALOO, un fel de mancare medium picant, care rasfata bucatele de miel cu traditionalul sos Vindaloo. Si, cel mai picant dintre cele mai picante, FHALL, recomandat, in special, cunoscatorilor, dar si celor care, fiind prea cuminti pana acum, s-au decis sa incerce senzatii ceva mai tari: bucatele de miel preparate cu ceapa, rosii, ardei iute, ghimbir si usturoi. La comandarea oricarui preparat dintre cele doua prezentate, clientii Taj Restaurant vor fi rasplatiti pentru curajul lor cu 20%.
Cel mai nou concept marca Taj Restaurant, Chily Night, se vrea a fi revelatia noului sezon, o seara de-a dreptul incendiara, deloc racoroasa dupa cum ar putea induce in eroare numele. Ca sa va aprindem curiozitatea, mentionam momentele de muzica si dans autentice, care vor completa perfect decorul fastuos si plin de culoare, ambientat cu elemente exotice, toate contopite intr-o atmosfera menita sa rasfete simturile la unison.
Taj Restaurant reprezinta de 9 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 9 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram