Chiar ai nevoie de un balsam reparator?

Ce este Vidal Balsam Nutritiv si Reparator

Balsamul nutritiv si reparator Vidal este destinat clatirii parului dupa spalarea cu sampon. Complexul de ceramide intareste firul de par si il protejeaja impotriva ruperii, il fortifica, il hraneste si il regenereaza. Continutul de lapte de ovaz de asemeni, protejeaza si intareste firul de par de la radacina.

Ce contine Balsam Nutritiv si Reparator Vidal

Complexul de ceramide si laptele de ovaz au proprietati de stimulare, de tonifiere eficienta a firului de par, redand energie si vigoare intregului corp. Formula speciala cu lapte de ovaz, este ideala pentru clatirea eficienta a parului, lasandu-l moale, stralucitor si mult mai sanatos. Folosirea intrumentelor pentru uscare si coafare, au efecte negative asupra podoabei capilare, deteriorand parul in timp. Folosind Balsamul nutritiv si reparator Vidal, parul va fi hranit, hidratat si tonifiat, eliminand efectele datorate aparaturii cosmetice si a factorilor negativi din mediu.

Ce efecte are asupra pielii capului

Acest balsam nutritiv reparator are eficienta unei creme pentru spalare, asociata cu finetea unui gel nutritiv. Clateste cu delicatete si calmeaza toate tipurile de piele capilara, chiar si pe cele sensibile, deoarece nu contine sapun. Este un balsam de par cu efect reparator si hranitor.

Cand se poate folosi Balsamul nutritiv si reparator Vidal

Acest balsam de par se poate folosi imediat dupa spalarea parului cu sampon, pentru a-i oferi energia de care are nevoie. Poate conferi parului vitalitatea pe care a pierdut-o pe parcurs si de care parul tau are nevoie, mai ales dupa ce a trecut prin tratamente termice de coafare. Dupa clatire, parul tau va fi hranit, hidratat si stralucitor.

Contraindicatii

Balsamul nutritiv si reparator Vidal nu are contraindicatii, decat in cazul eruptiilor cutanate, cand pielea are nevoie de tratamente speciale recomendate de medicul dermatolog. Din contra, folosind Balsamul nutritiv si reparator Vidal cu lapte de ovaz, pielea capului si parul vor capata un tonus mult mai bun, vitalitate si energie.

Efectele complexului de ceramide si ale laptelui de ovaz

Complexul de ceramide si laptele de ovaz sunt destinate repararii, revitalizarii si toniefierii firului de par de la radacina precum si a pielii capului. Aceste ingrediente incorporate in Balsamul nutritiv si reparator Vidal, sunt destinate repararii, mentinerii elasticitatii si vitalitatii firului de par, cu scopul de a avea un par sanatos, frumos si stralucitor.

Recomandare

Vidal Balsam Nutritiv si Reparator este recomandabil cu precadere tipului de par deteriorat, acesta avand efect de reparare si de hranire a firului de par.

Mod de utilizare

Dupa spalarea cu sampon, se aplica o pelicula de Vidal Balsam Nutritiv si Reparator pe toata suprafata firelor de par, se maseaza parul, apoi se clateste cu apa din abundenta.