Cerere de căsătorie romantică și neașteptată pe bicicleta tandem

O plimbare romantică cu o bicicletă în doi se poate transforma într-o amintire de neprețuit.

Simți că ești pregătit să faci pasul cel mare și să o ceri în căsătorie? Dacă te-ai hotărât să-ți ceri iubita în căsătorie dar ai ceva emoții cu cererea avem noi o idee: închiriază o bicicletă tandem.

Știi ca toate fetele visează la o cerere cât mai romantică și pe care să o poată povesti tuturor. Planifică o ieșire romantică în doi. De bicicleta tandem ne ocupăm noi. Stabilește un traseu prin natură, pregătește un coș de picnic și planul e gata.

Toți am văzut în filme că o plimbare cu bicicleta tandem este distractivă și ceva inedit, nu avem parte în fiecare zi de așa o ieșire specială. Orice mic detaliu contează când este vorba de cei dragi.

Bicicletele tandem sunt special create pentru doi pasageri. Să mergi pe o bicicletă tandem e ca și cum ai dansa, trebuie să te sincronizezi cu partenerul. Dacă doar unul dintre pasageri știe să meargă pe bicicletă este suficient pentru a folosi un tandem. Sunt ideale pentru plimbări mai lungi pentru că se împarte efortul.

Bicicletă tandem închiriată pentru cererea în căsătorie

Închirierea unei biciclete tandem este o soluție mult mai avantajoasă decât achiziționarea unei astfel de biciclete, în cazul în care ești utilizator ocazional. Ai flexibilitate, o închiriezi doar când ai nevoie și nu trebuie să-ți faci griji cu privire la locul în care o depozitezi. Există și în țara noastră furnizori de servicii de închiriere bicicletă tandem. Printre serviciile suplimentare oferite de acești furnizori se numără: aducerea bicicletei tandem exact unde ai nevoie, picnic și idei pentru alegerea traseelor.