Centurile postanale – recomandate pentru mamicile care au nascut prin cezariana

clessidra

Nasterea unui copil nu poate reprezenta decat un motiv de bucurie in viata oricarui parinte. Odata cu aceste sentimente deosebite apare si grija pentru noul nascut, pentru a-i oferi acestuia o crestere si o educatie corespunzatoare.

Oricine a trecut prin aceasta etapa minunata a vietii stie ca atentia se cuvine a fi acordata bebelusului. Pentru ca primul an de viata mai ales acesta il petrece dormind, proaspata mamica poate indrepta o mica parte a atentiei si asupra propriei persoane.

Transformarile prin care trece corpul pe parcursul celor 9 luni pana cand copilul este nascut sunt numeroase. Se spune ca o perioada la fel de mare este necesara pentru ca mamica sa revina la corpul ei de dinainte. Asta presupune insa munca si efort fizic.

Atunci cand nasterea nu s-a realizat pe cale naturala, ci prin cezariana, sustinerea necesara a abdomenului si stimularea burticii in a se retrage este ajutata de centura postnatala. Un astfel de articol este special conceput in acest scop.

Clessidra este un magazin online complex, care a inteles nevoia proaspetelor mamici de a reveni la forma de dinaninte a corpului, astfel ca pune la dispozitia celor dornice lenjerie modelatoare, corsete si centuri postnatale.

Cum actioneaza centura postnatala in cazul mamicilor ce au nascut prin cezariana?

Motivul pentru care specialistii Clessidra.ro recomanda aceasta categorie de produse mamicilor ce au nascut prin cezariana, desigur dupa o perioada de macar 2 luni de la nastere, este ca sunt mai blande si nu exercita aceeasi presiune asupra zonei ca in cazul corsetelor, spre exemplu.

In cazul acestora, inchiderea se face pe scai. Portofoliul magazinului include trei modele de centuri postnatale, realizate din materiale elastice, deosebit de comode. Acestea sunt si antialergenice, deci cu atat mai recomandate celor ce au nascut prin cezariana.

In lipsa unor contraindicatii din partea medicului, aceste centuri pot fi purtate si dupa nastere. Spre exemplu, un model care vizeaza zona pelvisului, cuprinzand atat uterul, cat si abdomenul inferior reprezinta un ajutor insemnat intrucat sustine zona dupa ce ati nascut. Mai mult decat atat ajuta procesul de vindecare, inflamarea retragandu-se mai eficient.

De asemenea o recomandare este cea a centurii postnatale pentru talie, care dispune de inchidere pe doua randuri de scai insa. In acest mod ofera o posibilitate mai ampla de reglare, alaturi de un plus de compresie. Rezultatul vizat in cazul acestuia este de a contribui la remodelarea taliei. Asigura sustinerea lombara tijele ce sunt aplicate in zona spatelui.

Modelul conceput pentru a sustine abdomenul superior si stomacul vizeaza modelarea zonelor cu pricina. De asemenea, ajuta mamicile sa reduca din portiile de mancare, astfel incat centura sa aplice un nivel moderat de compresie asupra stomacului.

Chiar daca presupune un proces de durata, numai cu rabdarea necesara, cu o alimentatie corespunzatoare si un ajutor suplimentar – al centurilor postnatale, cele dornice pot sa redobandeasca formele dupa nastere, totodata sustinand refacerea tonusului muscular. Produsele de modelare pot fi comandate la preturi echilibrate din portofoliul magazinului online Clessidra.ro. Top of Form