fbpx

Leonhardt, noul Centru German performant de limbi straine si dezvoltare din Bucuresti

leonhardt-learning

Leonhardt – Centrul German de comunicare si pregatire profesionala este un centru de limbi straine specializat in predarea cursurilor de limba germana si engleza. Cursurile sunt adresate atat incepatorilor cat si persoanelor care vor sa exceleze in cunoasterea acestor limbi. Este dedicat tuturor persoanelor cu varsta cuprinsa intre 7- 60 ani. Copii incepand cu varsta de 7 ani, adolescenti si tineri, adulti si companii.

Conceptul didactic Leonhardt este unul complex, diferit de celelalte centre. Pe langa predarea cursurilor de limba germana si engleza, cursantii beneficiaza si de un curs de dezvoltare personala si profesionala.

centru-limbi-straine

Tehnologie de ultima generatie

Leonhardt ofera cursantilor posibilitatea de a invata limba germana si engleza la cele mai inalte standarde, cu ajutorul celor mai noi tehnologii. Atat cei mici, cat si restul cursantilor vor beneficia de un mod eficient de aprofundare a notiunilor de limbi straine prin intermediul unei table smart cu functii multiple, ce are rolul de a imbunatati interactiunea dintre profesor si cursant.

Profesori vorbitori nativi de limba germana si engleza

Leonhardt pune la dispozitia cursantilor cadre didactice care poseda cunostinte de limba engleza si germana ca limbi materne. Echipa de traineri este dinamica, cu o importanta experienta in predarea limbilor straine atat adultilor cat si copiilor. Fiecare cadru didactic isi poate adapta cu usurinta metoda de lucru, in functie de nevoile fiecarui cursant. Astfel, la Leonhardt centrul german, fiecare curs este o provocare alaturi de profesorii dedicati, dinamici si experimenati.

Cursuri de limba germana si engleza, orientate catre dezvoltarea cursantilor

Aprofundarea unei limbi straine, fie in interes personal sau profesional este, intr-adevar, o realizare grozava.In prezent, majoritatea oamenilor cunosc cel putin o limba straina, in special engleza, dar un real avantaj, atat pe plan personal cat si profesional, il vor avea oamenii care cunosc si a doua limba sau altfel spus, cei care cunosc o limba straina destul de vorbita si raspandita in Europa – limba germana. Cursurile se desfasoara pe baza unei abordari interactive, scopul principal fiind acela de a dezvolta abilitatile cursantilor. Atat manualele cat si materialele auxiliare sunt oferite gratuit si au menirea sa sprijine caracterul interactiv al lectiilor. Discutii, dezbateri, jocuri de rol, jocuri lingvistice, , toate au rolul de a facilita invatarea unei limbi straine intr-un mod atractiv, rapid si eficient.

Principalul obiectiv al centrului de limbi straine Leonhardt este acela de a veni in sprijinul persoanelor care isi doresc sa invete o limba straina fie pentru a obtine un avantaj in societate, fie pentru dezvoltarea profesionala, dar mai ales pentru cei care isi doresc sa isi imbunatateasca sansele de a obtine job-ul mult dorit in strainatate. Stilul de predare este adaptat in functie de nevoile fiecarui cursant. Relatia dintre profesor si curant este focusata pe interactiune, comunicare si impartasirea experientelor.

Asadar, la Leonhardt, fiecare cursant isi poate atinge obiectivul, isi poate imbunatati cunostintele in ceea ce priveste limbile straine si poate avea in final satisfactia ca dezvoltarea sa personala se afla acum la un alt nivel, unul superior.