Centrale termice pe gaz o investitie amortizata in timp? Inicinstal va propune cele mai fiabile solutii de incalzire

Daca sunteti in dubii legat de alegerea celui mai potrivit model de centrala termica si oscilati intre centralele termice pe gaz si cele electrice sau pe lemne, atunci luati in considerare ofertele de centrale din magazinul Inicinstal si fiti siguri ca investitia va fi amortizata in cel mai scurt timp.

Cat consuma o centrala termica pe gaz?

Conform statisticilor, investitia medie intr-o instalatie cu centrala termica moderna este cuprinsa intre 4.500 si 7 000 de lei. Pretul insa variaza in functie de tipul de centrala termica, tipul de energie pe care il foloseste, precum si de marimea acesteia, raportata si la spatiul de incalzit. Si toate acestea costuri se duc, de regula, in cumpararea centralei, apoi a accesoriilor necesare, precum radiatoare, tevi, montajul centralei si lista poate continua.
Este greu de spus care sunt costurile pe care fiecare proprietar trebuie sa le suporte la factura de gaze, insa acesta este direct proportional cu marimea centralei, modalitatea de functionare a acesteia si suprafata de incalzit.

In cat timp se amortizeaza investitia intr-o centrala termica pe gaz?

Pentru a putea calcula timpul in care investitia intr-o centrala termica pe gaz se va amortiza, trebuie luate in calcul numarul de camere care trebuie incalzite, precum si orasul in care locuiti. Asta pentru ca in anumite zone ale tarii, exista subventii pentru incalzirea termica si atunci costurile nu sunt atat de mari. De exemplu, intr-un oras de marime medie, investitia intr-o centrala termica pe gaz va fi amortizata in aproximativ 2-3 ani.
Inicinstal are cele mai avantajoase oferte de centrale termice pe gaz
Daca doriti sa investiti intr-o centrala termica pe gaz performanta si care sa fie adaptata cerintelor dumneavoastra, precum si spatiului care urmeaza sa fie incalzit, intrati in magazinul online Inicinstal si alegeti modelul de centrala termica pe gaz cel mai convenabil. De la branduri de renume in acest domeniu, Inicinstal va ofera centrale termice pe gaz cu boilere de acumulare, kituri de evacuare, dimensiuni variate, vas de expansiune al circuitului de incalzire, pompa si armaturi de siguranta.
Indiferent de modelul pentru ca doriti sa optati, Inicinstal va sta la dispozitie cu profesionalismul cu care si-a obisnuit deja clientii, precum si cu garantia calitatii tuturor produselor pe care le ofera.
DESPRE Inicinstal
Inicinstal este o firma cu o experienta de 23 de ani in domeniul proiectarii, executiei si comercializarii de instalatii sanitare, electrice, incalzire, climatizare si ventilatie, precum si sisteme de avertizare incendiu si antiefractie. Pentru servicii complete de proiectare si montaj de instalatii termice, ventilatie, sanitare si electrice, sunati la 0743 156 330/ 0348 730 930 sau trimiteti un mesaj la adresa de e-mail office@inicinstal.ro. Ii gasiti pe cei de la Inicinstal si la sediul firmei, din Piata Juramantului NR. 1, Campulung, Arges.
###