fbpx

Centrale Liepsnele centrale termice pe lemne si carbuni de nota 10

Te-ai saturat ca iarna de iarna sa platesti foarte multi bani pentru gazul utilizat pentru incalzirea locuintei si, cu toate acestea, sa nu te poti bucura de confort maxim? Vrei sa faci economie, in casa sa fie cald si sa platesti cat mai putin pe combustibil? Alege centrale Liepsnele, centrale termice ce functioneaza pe carbuni, lemne, brichete, peleti sau turba, centralele de nota 10 pe care le poti cumpara si tu acum cu 20% reducere.

De ce sa alegi centrale Liepsnele?

Centrale Liepsnele sunt centrale termice ce functioneaza pe combustibil solid – lemne sau carbuni – si asigura incalzirea rapida a spatiilor industriale, municipale sau rezidentiale, dotate cu un sistem centralizat de incalzire.

De cate tipuri sunt centralele Liepsnele? Exista 3 modele de centrale ce functioneaza pe lemne, rumegus si/sau brichete – L10, L20 si L40 – si 3 centrale ce functioneaza pe lemne, brichete de rumegus, peleti, dar sunt adaptate si pentru carbuni si turba.

La acest gen de incalzire pot fi adaptate incalzitoare, radiatoare, incalzire prin pardoseala si boilere ACM, special concepute pentru incalzirea apei provenita de la robinet. Centralele Liepsnele pot functiona cu tiraj inchis sau deschis, fortat sau natural.

Ce au in plus aceste centrale fata de altele? Daca cumperi centrale Liepsnele te bucuri de urmatoarele avantaje:

  1. Prezinta autonomie. O singura sarja de brichete de rumegus sau de lemne, atat este nevoie pentru ca centrala Liepsnele sa functioneze incontinuu si 30 de ore. Daca folosesti carbune, centrala arde fara oprire 3-5 zile. Cum este posibil acest lucru? Cazanul centralei este astfel conceput incat este inzestrat cu distributie de aer in partea superioara, iar arderea solida este fractionata, astfel realizandu-se un sistem eco-compatibil;
  2. Te ajuta sa faci economie. Combustibilii solizi de care ai nevoie pentru centrala Liepsnele nu numai ca costa mai putin decat gazul, metanul sau GPL-ul, insa ai nevoie si de o canitate mult mai mica;
  3. Rezista la socurile termice. In momentul in care se intrerupe alimentarea la energia electrica, centrala Liepsnele nu este deloc afectata, datorita cazanului Liepsnele care rezista fara probleme la aceste socuri termice, fiind testate si omologate de catre Autoritatea Germana TUV;
  4. Cazanul Liepsnele. Este cel care te ajuta sa faci economie la combustibil, are o constructie simplificata, functioneaza si cate 25 de ani fara probleme, te bucuri de 5 ani de garantie pentru acest cazan, curatarea cenusii se face doar de 2 ori pe luna, functioneaza pe lemn, brichete, carbuni sau deseuri din lemn, iar pe corpul cazanului nu se depune gudron;
  5. Nu colecteaza rasina;
  6. Fara condensare;
  7. Incalzesc si 400 mp;
  8. Usurinta in deservire;
  9. Siguranta in exploatare;
  10. Eficacitate de 90% in toate regimurile.

De unde cumpar centrale Liepsnele?

Reprezentantul exclusiv si importatorul unic in Romania pentru centrale Liepsnele este centrale-lemne-liepsnele.ro. De aici poti cumpara modelul Liepsnele L10, L10 Universal, L20, L20 Universal, L40 si L40 Universal.

Si pentru ca iarna se apropie cu pasi repezi, centrale-lemne-liepsnele.ro te intampina cu reduceri de 20% pentru orice centrala Liepsnele achizitionata in aceasta perioada. Ce mai astepti, pregateste-te cum se cuvine pentru iarna si bucura-te impreuna cu familia ta de confort maxim, numai cu centralele Liepsnele!