fbpx

Centrale pe combustibil solid CANDLE cu randament de 94%

Centrale pe combustibil solid

Ce zici de incalzirea cu combustibil solid (lemn, peleti, brichete, porumb, deseuri din lemn) a locuintei printr-un sistem revolutionar de ardere a masei lemnoase?

Acest sistem de functionare, inseamna arderea combustibilului aprins in partea de sus a camerei de ardere si intr-un strat subtire, intocamai ca fitilul unei lumanari.

De mult timp, producatorii de centrale termice pe lemne au cautat solutii legate atat de extinderea timpului de ardere al unei incarcaturi intr-o centrala, cat si de eficienta si confortul termic pentru utilizatori. Toate aceste solutii au fost materializate intr-o centrala pe care azi o cunoastem sub denumirea de CANDLE (lumanare), pentru ca arde tot ce-i dati, de sus in jos, numai cat considera ea ca va trebuie si nu totul dintr-o data.

Din 2012 am revolutionat incalzirea cu combustibil solid in Romania, motiv pentru care, va prezentam si va propunem Sistemul de incalzire CANDLE®.

Cazanele cu lemne CANDLE® dozeaza extrem de bine cantitatea de combustibil ars in fiecare moment, gratie principiului constructiv cu totul deosebit de al oricarui alt cazan existent pe piata. Utilizeaza o metoda telescopica de admisie a aerului, datorita careia, procesul de ardere al combustibilului este perfect controlat pe parcursul intregului proces de combustie.

Particularitatea si respectiv secretul constructiei consta in injectarea aerului strict in zona de ardere, proportional cu cererea de putere in fiecare moment al procesului de ardere.

Rezulta urmatoarele performante:

– durata de ardere lunga la o singura incarcare (24 – 48 ore);
– randament ridicat (peste 90%);
– montare usoara si intretinere fara probleme;
– automatizare minima;
– durata de viata: in medie 25 ani;
– design atragator;
– pret moderat.
– foarte compact (diametru 50 -80 cm);

Cazanele CANDLE pot fi echipate la cerere cu controler electonic de temperatura (CANDLE Time) si sunt fabricate in cinci clase de putere: 18kW, 20kW, 30kW, 35kW si 50kW. Pot fi utilizate pentru a incalzi locuintele, spatiile de productie si alte spatii cu suprafate cuprinse intre 50 m² şi 500 m².

Avantaje centrale pe combustibil solid CANDLE

1.) 24 – 48 ore autonomie la o singura incarcare

Centrala functioneaza cu orice tip de combustibil solid format din lemn, peleti, brichete, deseuri din lemn, rumegus, porumb, sau o combinatie a acestora, cu o durata de ardere minim 24 ore la o singura incarcare.

2.) Randament mare – 94%

Este singura centrala pe lemne care functioneaza mai bine la sarcini mici decat la incarcare maxima, avand un randament de 94% la solicitari de 10% din puterea nominala. Inseamna ca, aproape toata energia utilizata in acest proces in cazanele pe combustibil solid CANDLE este utilizata pentru a crea energie termica pentru casa ta.

3.) 25 ani functionare

Temperatura la suprafata schimbatorului de caldura ajunge rareori la 500°C. Stresul asupra materialului este moderat, fenomen care contribuie la durata mare de viata a cazanului. In medie 25 ani!

4.) Incalzire ieftina – economie bani

Cazanele CANDLE au cele mai mici cheltuieli la facturile lunare cu incălzirea locuintei, datorita eficientei net superioare fata de oricare alt cazan cu combustibil solid prezent in piata.

5.) 6 ani termen de garantie

Datorita particularitatilor constructive, care il plaseaza in pozitia de lider in piata cazanelor si centralelor cu ardere indelungata, CANDLE, vine cu 6 ani garantie!

6.) Controler dozaj aer zPID

Cazanul CANDLE exista atat in varianta clasica fara controler, cat si in varianta cu controler electronic zPID, pentru dozajul aerului in camera de ardere

In calitate de unic importator in Romania si specializati in cazane pe combustibil solid, CANDLE Romania garanteaza solutia perfecta pentru incalzirea locuintei.

Ne mandrim cu faptul ca suntem prima firma din Romania care poate livra cazane pe combustibil solid complet echipate, gata de aprinderea focului in maxim 1 ora.