fbpx

Central Apartaments a scos la vanzare apartamente noi in Tineretului

Central Apartaments este ansamblul rezidential construit de catre dezvoltatorul Da Vinci, o echipa de profesionisti care dispune de cele mai avansate cunostiinte in domeniul constructiilor, reusind sa redefineasca conceptul de acasa prin oferirea celor mai moderne apartamente cu 2 camere, imobile ce fac parte integranta din complexul rezidential aflat in zona Tineretului! De asemenea, tot aici sunt disponibile apartamentele cu 3 camere sau garsonierele, imobile la fel de moderne ce beneficiaza de un amplasament central care va oferi rezidentilor sai o viata urbana specifica nevoilor lor!

Ce caracteristici au apartamentele din tineretului cu 2 camere?

Adesea, cele mai cautate imobile din zona Tineretului sunt apartamentele cu 2 camere, intrucat aceasta locatie este centrul activitatilor urbane, astfel ca cei mai multi tineri vor opta adesea pentru achizitionarea unor spatii in zone ultra-centrale, iar in acest sens Central Apartaments reprezinta alegerea ideala!

Apartamentele de vanzare din Tineretului dispun de multiple facilitati precum finisaje exclusiviste cu parchet laminat cu dublu click, usa exterioara metalica, usi interioare celulare, aparat de aer conditionat si sistem de incalzire propriu prin centrala termica. De asemenea, in aproprierea Ansamblului Rezidential de apartamente din Tinereului se afla punctele de interes precum Parcul Tineretului, Centrul Istoric, Piata Unirii, scoli, universitati, hoteluri sau restaurante! In plus, cei care vor achizitiona unul dintre apartamentele cu 2 camere din Tineretului si nu dispun de propriul automobile, dispun in apropierea locatiei de mijloacele de transport in comun, cat si de accesul rapid catre statia de metrou Tineretului.

Termenul de finalizare al ansamblului rezidential este in decembrie 2015, insa cum solicitarile sunt din ce in ce mai mari, poti contacta dezvoltatorul Da Vinci pentru a rezerva unul dintre modernele apartamente de vanzare din Tineretului!

Despre Da Vinci Development
Da Vinci Development este dezvoltatorul ansambului rezidential Central Apartaments regasit in locatia Str. Spineni nr. 4 – zona Tineretului care iti ofera tipul de locuinta care ti se potriveste. Pentru a dispune de unul dintre imobilele achizitionate direct de la dezvoltator acceseaza numerele de telefon: 0727.722.222 | 031.107.20.35 sau contacteaza echipa Da Vinci Development la adresa de e-mail office@apartamentedavinci.ro !