fbpx

Celulita iti va spune “Adio”! Incearca impachetari in tunel infrarosu!

impachetari tunel infrarosu

Ce trebuie sa stii despre impachetari in tunel infrarosu?

Ei bine, in acest articol, veti gasi toate informatiile despre pierderea in greutate prin impachetari in tunel cu infrarosu.

In primul rand, tunel no cellulite se bazeaza pe cea mai avansata tehnologie. Este un echipament foarte profesional care ajuta la slabit eficient. Cu alte cuvinte, nu numai ca elimina excesul de grasime, dar te ajuta si sa slabesti semnificativ.
impachetari tunel infrarosu
Mai exact, este o sauna care foloseste raze infrarosii. La randul lor, acestea produc un efect termic, care topeste grasimea acumulata in organism si o elimina in mod natural.

Ce se intampla la o astfel de procedura

Prin aceste impachetari tunel infrarosu procesul de transpiratie este activat, iar toate acumularile daunatoare, precum metalele grele, toxinele sau celulita, se acumuleaza in stratul inferior al pielii in timp si pot fi eliminate in doar cateva cure. De altfel, pentru a obtine un efect mai satisfacator de distrugere completa a celulitei, recomandam folosirea unui tunel non-celulitic pentru un tratament amanuntit.

Prin urmare, chiar daca eliminarea acestor factori se face in graba, transpiratia prin pori este o metoda naturala de eliminare. Aduce chiar si efecte mai eficiente decat saunele obisnuite.

In conditii normale, intr-o sauna, vei pierde aproximativ 15% din grasime, toxine si apa acumulate in organism, iar in cazul imapchetari tunel infrarosu, efectul este foarte semnificativ. Elimina pana la 70-75% rata de retentie a apei si 25-30% grasimi si metale grele.

Tratamentul efectuat la Fysiogand  poate face mari minuni

De ce ? Pentru ca are multe efecte importante asupra organismului. De exemplu, ajuta la tratarea obezitatii, la eliminarea celulitei, la reducerea problemelor feminine si chiar la iluminarea nuantei pielii.

Actiunile diferite fata de alte programe ale unor pachete cu tuneluri in infrarosu se datoreaza modului in care dispozitivul este oprit. Temperatura din interior va creste, pana la 70 de grade Celsius. Prin urmare, tunelul No Cellulite permite o incalzire diferita pe cele doua cupole ale sale.

Temperatura poate fi si reglata in functie de preferintele pacientului. Prin urmare, este posibil sa setati partea superioara a dispozitivului pentru a atinge cea mai ridicata temperatura si partea inferioara sa atinga temperatura camerei si invers.

Te asteptam la centrul de remodelare corporala Fysiogand!