Celebrati primavara la malul marii?

Ce poate fi mai frumos decat o plimbare lunga pe faleza impreuna cu persoana iubita unde se aude doar sunetul bland al valurilor si soarele generos va pregateste pentru primavara mult asteptata? Nu doar ghioceii sunt prevestitorii primaverii ci si vremea frumoasa si razele soarelui de la marul marii. Daca vreti sa ii faceti o surpriza frumoasa de 1 martie puteti alege o mini vacanta in weekendul de inceput de primavara la mare, statiunea Eforie Nord va ofera cazare la vila La Mer si o multime de oferte de nerefuzat special pentru doua persoane.

Cum arata o zi frumoasa la malul marii? Oamenii locului se bucura de fiecare data de o zi frumoasa si fac tot felul de activitati impreuna cu familia, prietenii sau persoana iubita. Copiii sunt cei mai fericiti, aduna scoici, fac castele de nisip, alearga, cei mari fac poze, se plimba sau se bucura de o iesire la o terasa de la malul marii. Daca vreti o zi speciala de 1 martie rezervati o camera la pensiunea din Eforie Nord La Mer si veti beneficia de preturi fara concurenta si o multime de dotari si servicii, inclusiv restaurant propriu pentru o cina romantica sau un mic dejun in briza marii.

Mirosul de primavara se simte cel mai bine la malul marii, de aceea daca vreti sa petreceti cele mai frumoase zile de primavara in compania persoanelor apropiate dumneavoastra rezervati o camera in vila din Eforie Nord La Mer unde veti avea toate conditiile si dotarile necesare.