fbpx

Cele mai rezistente traverse de cale ferata – traversele din lemn de esenta tare

Piata din Romania cuprinde o sumedenie de furnizori care au ca activitate principala prelucrarea si realizarea de traverse de cale ferata. Conceperea lor este realizata din materiale diversificate, astfel rezistenta variaza in functie de acestea.

Care este cel mai rezistent material pentru construirea de railway sleepers?

Industria traverselor de cale ferata cuprinde astazi mai multe materiale inovative care doresc sa sporeasca calitatea constructiei dar care insa nu reusesc sa se ridice la standardele dorite. In timp, acestea se deterioreaza si nu reusesc sa faca fata greutatii transportului feroviar.

Dupa mai multe studii realizate s-a ajuns la concluzia prin care materialul lemnos este cel mai rezistent material capabil de a oferi cailor ferate siguranta de care este nevoie.

Unul din producatorii cunoscuti atat la nivel national cat si international este Pamirco Manastiur renumit pentru constuctia traverselor avand la baza acest material. Lemnul de esenta tare este un material eficient pentru orice client care doreste produse calitative si constructii durabile. Fagul si stejarul sunt cele doua specii de interes pentru caile ferate, fiind materiale greu distructibile – o caracteristica importanta traverselor.

Care sunt beneficiile lemnului in constructia cailor ferate?

Lemnul indeplineste cele mai bune caracteristici spre deosebire de alte materiale folosite, fiind cel mai apreciat de majoritatea clientilor,atat straini cat si cei din tara noastra.

Materialul lemnos de esenta tare este renumit pentru structura organica si naturala pe care o detine, avand beneficii multiple care sunt particulare,motiv pentru care este un material special.

Traversele din lemn indeplinesc in totalitate statutul de inalta calitate, fiind prelucrate benefic prin etape eficiente care sa sporeasca perioada de viata a acestora. Materialul lemnos este responsabil de lupta impotriva factorilor externi care se abat in mod normal asupra acestor constructii : radiatii UV, umezeala, factori chimici si biologici cat si stresul termic.

Lemnul este unul dintre cele mai durabile materiale , tocmai datorita luptei pe care o duce constant cu acesti factori, fiind foarte greu distructibil. Este rezistent si poate mentine stabila intreaga greutate a transportului feroviar.

De asemenea, este un material care se poate prelucra in asa fel incat sa capete caracteristici de interes in unele momente speciale, precum elasticitate, absorbtia vibratiilor sau izolare pentru locuitorii din zonele apropiate.

Cum sunt prelucrate cele mai rezistente traverse de cale ferata?

Railway sleepers din material lemnos nu sunt foarte simple de prelucrat fiind vorba despre un material de esenta tare, insa prelucrat in mod corect, poate oferi cele mai bune conditii transportului feroviar. Cei de la Pamirco Manastiur pun foarte mare accent pe etapele de prelucrare si pe rezultatul final, din acest motiv echipa lor este formata doar din oameni profesionisti cu experiente in prelucrarea lemnului, cat si o aparatura moderna care sa sporeasca calitatea produselor.

Traversele din lemn sunt un produs apreciat la nivel national datorita caracteristicilor benefice, asadar pentru a nu-si pierde din proprietati, piata trebuie sa produca cat mai benefic fiecare traversa.

In cazul firmei Pamirco, etapele corecte de prelucrare a lemnului incep mai intai de toate prin :

  • taierea lemnului
  • rindeluirea lemnului
  • impregnarea lemnului ( cu un creozot ales de cea mai inalta calitate WEI-Tip C)
  • uscarea articiala a lemnului ( realizata cu ajutorul a 6 uscatoare de ultima generatie)
  • aburirea lemnului ( realizata cu ajutorul unui aburitor modern cu capacitatea de aburire 40 M3/24 ore)

Traverse din lemn Pamirco – profesionalism de esenta tare

Industriile din Romania se focuseaza pe folosirea materialului lemnos pentru constructia de traverse de cale ferata, avand toate motivele pentru care constructia sa fie una reusita si de profesionalism.

Pamirco realizeaza aceste traverse de o calitate superioara, folosindu-se de cele mai bune materiale, aparaturi si oameni. Produsele sunt rezistente, durabile si econome, deterioarea acestora realizandu-se dupa o perioada mai lunga de timp.

Transportul feroviar se realizeaza in cele mai bune conditii, devenind un mediu sigur si stabil datorita materialului lemnos,iar intreaga constructie este un succes in plus a firmei Pamirco.

Daca iti doresti calitate, profesionalism si promptitudine, alege producatorul care numara mii de traverse concepute pentru diferiti clienti si diferite necesitati. Astazi Pamirco detine 529701 de railway sleepers lemnoase, toate la un nivel inalt de concepere, prelucrare si eficienta.

Intra si tu acum pe website-ul afacerii si descopera informatiile de interes pentru alegerea unor traverse din lemn de esenta tare. Comanda produse de calitate si realizeaza constructii durabile, indistructibile si rezistente.