Cele mai populare tendințe adoptate de români, în materie de mobilă și accesorii pentru dormitor

De când moda scandinavă a luat cu asalt întreaga planetă, era de așteptat ca și tendințele predominante la capitolul mobilă și accesorii pentru dormitoarele din casele românilor să se schimbe.

Pe de-o parte și datorită faptului că o bună parte din acest an românii și-au petrecut-o în casă, magazinele de mobilă, în special cele care vând piese de dormitor, au fost luate cu asalt de cumpărătorii care s-au hotărât să profite de timpul liber pe care îl au la dispoziție și să-și modernizeze casa.

Ce se poartă în dormitoarele românești în materie de mobilă și decorațiuni?

Din dorința de a-și transforma locuința într-un mic colțișor de rai, mulți români au renunțat la culorile de pe pereți vopsindu-i în alb și invitând lumina naturală să pătrundă înăuntru. Apoi, pentru mobilă și așternuturi, s-au orientat către palete cromatice cu nuanțe pastelate, tonuri de bej și de crem, gri, dar și accente albastre, roz sau maro.

Este mult mai simplu să obții un dormitor armonios, în care se promovează pacea și liniștea dacă pornești de la culori ușor de asortat și te concentrezi în permanență pe imaginea de ansamblu și nu doar pe elemente singulare, unul câte unul.

Pentru a fi capabil de asemenea performanțe însă, este bine să cunoști în detaliu tendințele actuale, dar și să te informezi în prealabil în legătură cu fiecare obiect necesar din dormitor. De exemplu, în cazul alegerii unui pat, înainte de a face investiția, încearcă să vizualizezi care sunt măsurile ideale pentru patul tău, modul în care el se încadrează și se armonizează cu restul obiectelor din cameră și studiază care sunt cele mai bune saltele ortopedice pentru locuința ta sau alte detalii care s-ar putea să-ți fie de folos pentru amenajarea unui dormitor ca din reviste.

Multe din informațiile necesare pentru amenajarea unui dormitor cu stil le poți afla direct de pe site-ul Homedelux, un motor de căutare cu peste 50.000 de produse extraordinare, listate de pe site-urile partenere, dar și articole de top cu idei de amenajare și ghiduri de cumpărături.

Cum să folosești Homedelux pentru amenajarea unui dormitor?

Motorul de căutare Homedelux poate fi util în mai multe privințe. Pe de-o parte, cu ajutorul lui poți să te documentezi în legătură cu cele mai noi tendințe în materie de amenajări interioare și exterioare, dar și să găsești produse de calitate fără a fi nevoie să consulți mai multe site-uri.

Echipa Homedelux studiază în permanență cele mai noi trenduri în materie de home decor, analizând atât piața locală, cât și cea de peste hotare pentru a oferi utilizatorilor site-ului informații valoroase, relevante.

Astfel, atunci când vrei să-ți amenajezi corespunzător un dormitor, este mult mai simplu s-o faci cu ajutorul site-ului Homedelux deoarece, având toate informațiile într-un singur loc îți este mult mai ușor să vizualizezi imaginea de ansamblu și să-ți imaginezi cum se va integra în dormitorul tău fiecare element pe care vrei să-l achiziționezi.

Pornind de la piese de mobilă voluminoase și continuând cu accesorii și elemente decorative, la Homedelux găsești absolut tot ce îți trebuie pentru un dormitor în care să te simți confortabil și pe care să-l folosești timp îndelungat.

 

Foto: Freepik.com