fbpx

Cele mai populare sloturi din România

sloturi-populare

Lumea jocurilor de noroc din România a devenit tot mai diversificată datorită apetitului tot mai mare al românilor pentru jocuri de noroc. Cazinourile există în România dinainte de anii 2000, iar jocurile s-au tot schimbat apărând jocuri tot mai atractive cu diferite funcții. În schimb, au rămas unele jocuri vechi care sunt în continuare foarte populare și apreciate de jucători. O să îți prezint cele mai populare sloturi din România pe care le găsești și la Magic Jackpot Casino.

Cazinouri Novomatic

Pe primele locuri în topul jocurilor populare din România sunt jocurile realizate de Novomatic. Novomatic este unul dintre cei mai mari furnizori de jocuri de noroc la nivel mondial. În orice cazinou din România în care vei intra vei găsi jocuri de la Novomatic. Book of Ra este unul dintre cele mai populare jocuri atât la nivel național, cât și internațional.

Celebrele cărți au făcut senzație de-a lungul timpului. Deși Book of Ra a apărut cu mulți ani înainte, acesta a fost păstrat până în prezent existând chiar mai multe variante ale acestui joc cu diferite funcții în plus. Book of Ra este un joc clasic care are 5 coloane și 9 linii de plată în varianta de bază. Tematica jocului este egiptul antic. Cel mai râvnit simbol este simbolul exploratorului care plătește cel mai mult. De asemenea, Book of Ra este atât de celebru pentru funcția specială pe care o acordă la apariția pe ecran a minim 3 cărți.

Atunci când prinzi minim 3 cărți pe ecran se declanșează 10 rotiri gratuite și este ales un simbol care se va extinde pe toate rolele pe care apare. Funcția poate fi redeclanșată pe parcursul rotirilor gratuite neavând un număr limitat de redeclanșări. Tot de Novomatic este produs și alt joc care a făcut senzație în România și anume Lucky Lady’s Charm. Lucky Lady’s Charm este un joc clasic care are tot 5 coloane și 9 linii de plată în varianta de bază.

Cel mai căutat simbol este femeia, iar 3 simboluri bilă declanșează funcția bonus. Funcția bonus constă în 15 rotiri gratuite și toate câștigurile multiplicate cu 3. Atât Book of Ra, cât și Lucky Lady’s Charm vin în mai multe variante care includ role mai multe și diferite funcții noi. Printre jocurile foarte populare în România produse de Novomatic se numără și Sizzling Hot cu celebrii șeptari, Dolphin Pearls sau Ultra Hot.

Jocuri EGT

După jocurile furnizate de Novomatic, ca popularitate în România urmează jocurile furnizate de EGT. EGT este un producător internațional de sloturi care a reușit să atragă aprecierea multor jucători. Shining Crown este un joc foarte popular produs de EGT care oferă 10 linii de plată și 5 coloane. Funcția specială a acestui joc constă în coroane care apar pe rolele din mijloc și care se extind pe toată rola atunci când apar fiind simboluri înlocuitoare pentru celelalte simboluri care mai sunt numite și coroane. De asemenea, Burning Hot, Versailles Gold, Zodiac Wheel sau Extra Stars sunt alte jocuri foarte populare în cazinourile din România. EGT vine și cu 4 jackpoturi, fiecare fiind reprezentat de inimă roșie, inimă neagră, treflă sau romb.