Cele mai importante motive pentru a cumpara carti la reducere

printrecarti.ro

Magazinele online sunt pline de carti la reducere, iar cei care cumpara din anticariate beneficiaza de preturi extrem de mici pentru cartile de care au nevoie, indiferent de domeniul din care sunt acestea.

La https://www.printrecarti.ro/ toate volumele comercializate sunt verificate inainte de catre specialisti si trec prin mainile unei intregi echipe pentru ca la final, produsul oferit pe site sa aiba toate paginile, sa aiba copertile intregi si sa arate foarte bine. Cartile de aici sunt aproape noi si nu exista niciodata riscul de a primi carti cu pagini lipsa.

Carti la reducere – cea mai buna idee pentru un somn odihnitor

In momentele de insomnie, citirea de pe un ecran sau derularea unei aplicatii de social media de pe telefon sunt idei proaste. Numeroase studii au aratat ca lumina albastra de pe ecranul telefonului sau altor dispozitive electronice, se poate juca cu nivelurile de melatonina si ciclurile circadiene, ceea ce va face mai greu ca persoana in cauza sa adoarma. De asemenea, cei care stau noaptea pe telefoane si tablete nu se simt bine nici cand se trezesc. Implicarea si activitatea creierului care vin cu cititul pot genera somn chiar si in momentele de insomnie. Deci, cei care vor sa se odihneasca trebuie doar sa citeasca putin inainte de culcare.

Carti la reducere | Printrecarti.ro

carti la reducere

Cartile ajuta la rezultate academice mai bune

Studentii care au carti acasa au mai multe sanse sa obtina un punctaj mai mare la teste, potrivit unui studiu asupra cititorilor din 42 de tari. Nu conteaza cate carti sunt, dar fiecare carte suplimentara ajuta copiii sa performeze mai bine la scoala. Acest lucru este valabil mai ales pentru copiii din familii defavorizate. Cercetatorii cred ca acest lucru se datoreaza faptului ca avand carti acasa ii incurajeaza pe copii sa citeasca pentru distractie si sa vorbeasca cu parintii lor despre ceea ce au invatat, ceea ce nu face decat sa ii avantajeze cand vine vorba despre rezultatele scolare.

Cartile tiparite aduc bucuria de a citi la alt nivel

Un studiu recent efectuat pe studentii din SUA, Slovacia, Japonia si Germania a aratat ca 92 la suta dintre participanti au preferat cartile reale pe care le pot tine, atinge si rasfoi oricand doresc, pentru ca nu obosesc ochii si pentru ca nu sunt distrasi de internet in momentul in care incep sa citeasca.