fbpx

Cele mai importante criterii pentru alegerea hainei de blana

Carolina Design Timisoara

Iarna, femeile care doresc sa arate bine, sa fie la moda si sa simta caldura si confortul necesar pentru a trece cu brio peste temperaturile negative trebuie sa isi aleaga o haina de blana naturala. Decizia de cumparare a hainei de blana trebuie sa fie in legatura cu garderoba deja existenta, stilul vestimentar pe care il adopta femeia in cauza, cu evenimentele la care participa si locul de munca. In oferta de la Carolina Design Timisoara exista numeroase modele de astfel de haine de blana pentru doamne si domnisoare in diferite forme, marimi si lungimi.

Pentru ca haina de blana de dama este un must have in orice dressing, femeile trebuie sa investeasca pentru a arata bine. Specialistii https://www.carolinadesign.ro/ recomanda cumparatorilor sa fie atenti si la durabilitate, cost si tipul de blana din care este confectionata haina.

Criterii importante pe baza carora se alege haina de blana

Pe langa aspectul hainei si confortul termic pe care il asigura, orice persoana care isi cumpara o haina de blana trebuie sa mai tina cont de unele criterii.

Costul este, de cele mai multe ori, criteriul principal de achizitie. Preturile hainelor de blana variaza in functie de calitatea pielii utilizate, de dimensiunea hainei si de procedeele tehnice folosite in tabacire, precum si de croirea efectiva a hainei.

Haina de blana naturala poate fi din piei intregi sau din bucati de blana cusute. Cele din piei intregi pot fi mai scumpe, dar si provenienta blanii conteaza foarte mult. Spre exemplu, blana de samur este una din cele mai scumpe din lume, blana de chinchilla este costisitoare, in timp ce blana de nurca sau de vulpe sunt fine, usoare, dragute, dar si mai accesibile ca pret.

Haina de blana de dama | Carolina Design Timisoara | carolinadesign.ro

haina de blana de dama

Din punct de vedere al rezistentei, haina de blana naturala daca este bine intretinuta trebuie sa tina mai multe sezoane. In fond, haina de blana este o investitie ce poate fi folosita timp de ani la rand, zi de zi in perioada rece, cu conditia sa fie tinuta in loc uscat si racoros, sa fie curatata si spalata la un centru special si sa fie ferita de foc deschis, de obiecte ascutite si de mai multe lucruri care ar putea sa o deterioreze.