Cele mai ieftine baterii auto Varta sunt la Baterix

5 februarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Atunci când vine sezonul rece, mașinile trebuie echipate cu acumulatoare performante și de calitate, astfel încât să îi prelungească viața mașinii cât mai mult timp. Bateriile auto Varta sunt unele dintre cele mai durabile acumulatoare auto și reprezintă marca premium a producătorului german. La Baterix găsiți baterii auto Varta ieftine, adaptabile oricărei mărci de mașină.

Criterii de selecție a tipurilor de baterii auto Varta

Înainte de a schimba bateria auto a mașinii tale, trebuie luate în considerare câteva criterii de selecție a acesteia. În primul rând, trebuie aflat cu ce tip de baterie e mașina deja echipată. Apoi trebuie verificată capacitatea ei, curentul de pornire, dimensiunea și poziția bornelor. Pe Baterix găsiți baterii auto Varta ieftine, pentru orice fel de mașină. Acumulatoarele Varta sunt adecvate pentru toate clasele de automobile și corespund cerințelor ridicate de calitate la nivel mondial, pentru echipamentele originale, cu privire la valorile electrice pentru pornirea la rece și la capacitate.
De asemenea, categoria de baterii auto Varta de la Baterix, pe lângă faptul că sunt ieftine, dețin garanția producătorului de investire în dezvoltarea tehnologiei de fabricare, astfel garantând îmbunătățirea permanentă a produsului. Cumpărând un acumulator de la un producător de renume ca Varta, nu veți întâmpina probleme de tipul reclamațiilor în perioada de garanție, numai dacă aceste probleme sunt legate de o eroare de fabricație.

Bateriile auto Varta ieftine de la Baterix sunt de diferite tipuri, în funcție de capacitate, curentul de pornire, lungime, lățime, înălțime și polaritate. Toate modelele de baterii auto Varta au garanție de până la 2 ani de la achiziționare. Livrarea și montajul bateriei se va face în aceeași zi cu preluarea comenzii, de către unul dintre reprezentanții Baterix în condițiile în care serviciile au fost solicitate pe aria municipiului București. Astfel, clientul va fi scutit de taxele percepute de firma de curierat și de plata unui expert în service auto.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram