fbpx

Cele mai frumoase cadouri handmade pentru nunta le gasiti la Elementall Dekor

Pe vremuri, pana sa aiba loc revolutia industriala, cadourile erau lucrate/prelucrate manual. Insa nevoia productiei de masa a suprimat locul cadourilor handmade, producandu-se o adevarata reactie culturala impotriva acestei tendinte. Insa undeva in Statele Unite ale Americii, pe la inceputul anilor 1930, niste publicisti au inceput un manifest prin care promovau superioritatea cadourilor handmade in comparatie cu cele produse in masa. Au avut si niste argumente prin care si-au sustinut cauza, printre ele regasindu-se si urmatoarele:

  • Produsele handmade sunt capabile sa se distinga de uniformitatea celor produse in serie si isi pastreaza caracterul de unicitate.
  • Cel care acorda cadoul face ca legatura cu beneficiarul sa fie mai apropiata, facand astfel ca respectivul cadou sa devina mult mai personal.
  • Timpul de prelucare al unui cadou handmade este mult mai lung in comparatie cu unul de serie, semnificand o calitate superioara a produsului.
  • Produsele handmade nu sunt produsul unei companii mari pentru care doar profitul este important.

Multe dintre aceste argumente enumerate anterior stau in picioare si astazi atunci cand distingem intre cadourile de serie si cele handmade. Cu cat este mai special momentul sau evenimentul in care le oferim sau persoana careia ii sunt oferite, cu atat mai mult lumea isi indreapta atentia inspre cadouri cu suflet, pentru ca da, cadourie handmade pentru nunta sau orice alt evenimentau cate un plic din sufletul celui care le-a realizat.

Magazinul online Elementall Dekor va ofera cele mai spectaculoase cadouri handmade pentru nunta. Sunt niste cadouri personalizate, inspirate din lumea magica a pietrelor pretioase si a margelelor pure si delicate, asa cum este si evenimentul deosebit din viata unui cuplu, nunta. Nu ducem lipsa deloc de imaginatie si putem crea aranjamente florale din margele, tablouri cu margele si pietre semipretioase, bonsai cu semipretioase, bonsai si zodii sau chiar pictura pe sticla. Pentru a va convinge de frumusetea pieselor pe care le producem, vizitati site-ul nostru www. elementall-dekor.ro.

Cadouri handmade pentru nunta create din margele si pietre pretioase

Tehnica fabricarii florilor din margele este adesea mentionata ca fiind de origine franceza, dar exemple ale acestei tehnici au fost gasite si in Italia sau Anglia. Exista numeroase povesti despre producerea florilor din margele insirate pe sarma sau par de cal. Aceasta arta a cunoscut de-a lungul secolelor suisuri si coborasuri in ceea ce priveste popularitatea si desi au existat si perioade de scadere a popularitatii, arta florilor nemuritoare a supravietuit prin transmiterea de la o generatie la alta.

Artistii care lucreaza in acesta tehnica nu sunt foarte multi comparativ cu alte tehnici din domeniul handmade deoarece acesta tehnica necesita in primul rand mult studiu si exercitiu apoi e vorba de o investitie mare in materiale pentru a realiza o colectie de buchete sau aranjamente si nu in ultimul rind este vorba despre timpul necesar realizarii unui buchet spre exemplu care poate porni de la cateva zile pana la o saptamana sau chiar mai mult in functie de complexitatea lucrarii. Firma noastra poate realiza aranjamente unice si speciale, care pot fi folosite cu suuces drept cadouri handmade pentru nunta.