fbpx

Cele mai faimoase jocuri de păcănele din toate timpurile

Unele dintre cele mai populare jocuri dintr-un cazino, sloturile sunt apreciate fără îndoială de un număr impresionat de oameni. Mai mult, odată cu apariția cazinourilor online, jucătorii s-au putut bucura de o varietate mare de jocuri, dar și de alte beneficii, cum ar fi bonusuri la depunere, bonus de retragere, 20 rotiri gratuite casa pariurilor sau multe altele. Vom vedea în continuare care sunt cele mai populare păcănele din istoria cazinourilor.

Liberty Bell

Liberty Bell este primul joc de păcănele care prezintă simboluri reale. Acesta a fost dezvoltat în 1895, la câțiva ani după primul aparat de poker. Liberty Bell era un slot cu trei role și simboluri precum potcoave, diamante, stele, Liberty Bells și inimi. Câștigul maxim al jocului era de 50 de cenți, ceea ce era o sumă corectă la acea vreme, iar acest lucru putea fi realizat doar prin alinierea a trei clopoței pe o singură linie de plată.

Aparatul propriu-zis avea o fantă pentru monede în partea de sus, cu o pârghie situată în dreapta. Acest slot nu mai există și a fost scos din cazinouri; cu toate acestea, merită un loc pe această listă, deoarece a fost primul slot machine adevărat creat vreodată.

Lion’s Share

Când vine vorba de jackpoturi progresive, Lion’s Share de la Microgaming este un slot infam care a supraviețuit unei perioade de 20 de ani, deoarece nimeni nu a reușit să atingă jackpotul. Motivul pentru acest lucru este simplu; slotul are trei role și o singură linie de plată. Acest joc a devenit extrem de popular în 2014, după ce diverse rețele de știri au observat că jackpotul nu a fost câștigat. Situația s-a schimbat rapid, deoarece un cuplu din New Hampshire a reușit să câștige jackpotul de 2,4 milioane de dolari la MGM Grand.

După aceste evenimente, cazinoul a ales să retragă aparatul. Acesta este un slot machine care va fi amintit pentru totdeauna ca fiind unul dintre cele mai încăpățânate jocuri care au existat vreodată.

Megabucks

În contrast cu Lion’s Share, un alt jackpot progresiv, Megabucks este cunoscut ca fiind responsabil pentru o mulțime de câștiguri masive. Se știe că acest slot a plătit milioane de dolari, iar cel mai mare câștig se spune că a fost de aproximativ 39 de milioane de dolari. Alți norocoși jucători au primit peste 20 de milioane de dolari, unii dintre ei au făcut acest lucru la prima lor rotire.

Cu toate acestea, se crede că este blestemat, deoarece au existat cazuri de jucători care au suferit accidente tragice după ce au câștigat jackpotul. Deși acest lucru este mai curând o coincidență, reușește să aducă un plus de celebritate jocului Megabucks.

Wheel of Fortune

Wheel of Fortune se bazează pe celebrul concurs Roata Norocului și este la acest moment al doilea cel mai popular slot din lume. Acest joc dispune de o rundă bonus foarte asemănătoare cu ceea ce se găsește în emisiunea tv și poate fi jucat de fani în diverse cazinouri din întreaga lume. În ciuda faptului că există mai multe variante ale jocului, cea mai populară este versiunea cu 3 role care are roata colorată deasupra aparatului.

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale acestui joc este funcția multiplayer care poate face ca jucătorii să se bucure împreună de joc, mai ales când vine vorba de runda bonus. Varianta cu 5 role are câteva simboluri adăugate, dintre care se remarcă un simbol wild care te va ajuta atunci când vine vorba de completarea unui meci și un simbol Super Wild care poate oferi un multiplicator de 5x pe lângă câștigul dumneavoastră. Au mai fost adăugate și alte variante ale acestui joc; cu toate acestea, niciuna dintre ele nu este la fel de bună ca originalul din cauza absenței unui jackpot progresiv.

Mega Fortune

Când vine vorba de jocurile care sunt oferite de NetEnt, nivelul calitativ înalt este principalul element care iese îne vidență. Mega Fortune oferă 25 de linii de plată care sunt răspândite pe 5 role cu diverse simboluri care sunt legate de o mână de obiecte de lux.

Jackpotul Mega Fortune are reputația de a se îndrepta spre cifre de mai multe milioane de dolari. Un alt motiv pentru care acesta este unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate este faptul că are multe dintre caracteristicile pe care le găsești într-un slot video normal.

Mega Moolah

Când vorbim despre cele mai bune jocuri de noroc pe care le poate oferi Microgaming, nu există nicio îndoială că Mega Moolah este în fruntea listei. Acesta este un joc care a transformat oameni obișnuiți în multimilionari în ultimul deceniu și a continuat să facă acest lucru în fiecare an. Slotul dispune de 25 de linii de plată care se întind pe 5 role și are o temă africană standard. Din punct de vedere vizual nu oferă nimic prea impresionant și pentru un ochi neantrenat, ar părea destul de mediocru. Cu toate acestea, este un slot care a dovedit că nu ar trebui să judeci o carte după copertă.

Cleopatra

Acest slot machine cu tematică egipteană a fost dezvoltat de IGT și dispune de un sistem de 20 de linii de plată, cu un design și o coloană sonoră grozave. De ce este atât de special? Cleopatra are o mare varietate de caracteristici speciale care sunt cunoscute pentru a stimula câștigurile și pentru a vă oferi un câștig relativ mare, în ciuda absenței unui sistem de jackpot progresiv.

Concluzie

Există mii de sloturi disponibile în cazinourile din întreaga lume, pentru toate gusturile și pentru toate bugetele. Sloturile vor fi întotdeauna cel mai popular joc de cazino datorită simplității și varietății de opțiuni disponibile. În ciuda atractivității generale a jocurilor de masă, sloturile sunt mult mai prietenoase cu jucătorii noi fiind nevoie doar de câteva runde de joc pentru a înțelege bine ce se întâmplă.