Cele mai eficiente tipuri de aparate dentare

Aparat dentar

Persoanele care au dintii inghesuiti, spatii neplacute intre dinti sau alinierea nu este asa cum ar trebui, pot sa apeleze la purtarea unui aparat dentar. Astfel, toate aceste probleme se vor corecta in timp. Pentru cei care sunt inca nehotarati in privinta celui mai bun dispozitiv stomatologic, VelvetDental, clinica stomatologica in sector 1, recomanda urmatoarele tipuri de aparate dentare:

Aparate dentare metalice

Acestea sunt confectionate din otel inoxidabil, fiind calitative si durabile. Cei mai multi pacienti aleg aceasta varianta. Stomatologii aplica pe fiecare dinte cate un bracket, la sfarsit strangand dantura atat cat este necesar cu ajutorul unei sarme speciale, in directia potrivita. Aspectul aparatelor dentare din metal este astazi mult mai placut decat era acum cativa ani, iar pe masura ce timpul trece, pacientii vor observa schimbari notabile.

Aparate dentare din ceramica

Desi sunt mai scumpe decat prima varianta, sunt mult mai placute din punct de vedere estetic, nefiind foarte vizibile. Astfel, cei care le poarta se simt mult mai confortabil atunci cand socializeaza cu alte persoane, rasul nemaireprezentand un moment jenant. Pacientii trebuie sa fie atenti insa, pentru ca dispozitivele realizate din ceramica sunt si mult mai fragile, ceea ce inseamna ca trebuie sa aiba grija atunci cand mananca sau cand beau lichide.

Aparate dentare din safir

Rezistente, puternice si transparente, acestea sunt cele mai bune aparate care exista in prezent. Singurul dezavantaj in privinta lor este ca pretul este ceva mai piperat. Rezultatele merita insa orice efort financiar!

Aparatele dentare linguale

O inovatie in domeniu, aparatele linguale sunt extrem de interesante prin faptul ca bracketii sunt lipiti de partea din spate a dintilor, nefiind deloc vizibile in fata. Astfel, cei care le poarta pot zambi, pot rade si pot socializa fara probleme! Fiecare dispozitiv este creat special pentru fiecare pacient, in functie de forma cavitatii bucale, asigurand un tratament personalizat, in functie de problemele pe care le au pacientii.

 

Este indicat ca inainte de alegerea unei variante sau a alteia, pacientii sa se informeze in privinta celor mai bune optiuni pe care le au, atat in ceea ce priveste preturile, cat si rezultatele. Mai multe informatii cu privire la subiect se pot obtine de pe http://velvetdental.ro/.