fbpx

Cele mai eficiente lumini pentru masini: becurile LED

Putine sunt lucrurile care nu se pot achizitiona online, iar becurile LED auto nu sunt dintre acelea. Posesorii de automobile achizitioneaza din ce in ce mai des piese auto online, iar becurile auto sunt cele mai usor de ales, in functie de pozitia pe care o vor avea si de dimensiunile pe care sa le aiba. Foarte multe dintre becurile LED auto sunt compatibile cu mai multe modele de autoturisme, astfel incat achizitionarea lor este chiar si mai facila.

De ce sunt avantajoase LED-urile? Becurile LED auto au o putere de iluminare mai mare decat becurile clasice, dar putin mai mica si mai putin deranjanta pentru ceilalti participanti la trafic decat becurile xenon. In plus, ledurile auto consuma considerabil mai putin decat becurile clasice si au o durata de viata mai mare decat acestea.

Becurile LED pot fi folosite pentru farurile din fata si din spate, in interiorul masinii, la oglinzi, la numarul de inmatriculare, in bord, in portiere, pentru farurile de pozitie si de semnalizare si asa mai departe – pe scurt, au aplicabilitate extinsa.

In magazinul online LED24 pune la dispozitia clientilor sai tot felul de accesorii pentru autoturisme, de la odorizante pentru masina, alarme auto, statii radio si senzori de parcare la lupe faruri H7, becuri LED Phillips si becuri Osram.

Becurile LED sunt alegerea perfecta pentru toti cei care prefera produsele ecologice, cu un consum redus si cu randament bun. Singurul dezavantaj al becurilor led este, insa, legat de unul dintre cele mai importante avantaje: deoarece consuma foarte putin, exista posibilitatea ca in bord sa fie afisate diferite erori. Acestea pot fi indreptate prin legarea in paralel a inca unui bec de consum redus.

Precum este lesne de inteles, dupa numele magazinului online, LED24 este specializat in accesorii si consumabile pentru iluminare si semnalizare auto. Astfel, acest magazin este perfect pentru cei care au nevoie de bec led H4, becuri cu led H7 sau orice fel de leduri auto, dar si pentru cei care doresc sa isi instaleze xenoane, lanterne profesionale cu led sau diverse electronice auto pe autovehiculul personal.

Pentru mai multe informatii despre becurile led si celelalte electronice comercializate de LED24, accesati site-ul oficial al companiei.