Cele mai calitative lenjerii Pucioasa de la Patone.ro

lenjerii pucioasa

Te-ai gandit ca poate acum este cazul sa faci o schimbare in dormitorul tau? Ei bine, noi venim cu o solutie inovativa, ce cuprinde produse de calitate romaneasca. Alege lenjerii Pucioasa de la magazinul online Patone si nu vei regreta.

Patul este obiectul cel mai maret din dormitorul si trebuie sa fie in centrul atentiei. Aveti grija sa legeti lenjerii Pucioasa care sa se potriveasca cu decorul din camera ta, dar sa fie si in concordanta cu preferintele tale!

lenjerii pucioasa

De ce sunt aceste lenjerii Pucioasa foarte cautate?

Exista o serie de motive pentru care consumatorii aleg aceste lenjerii Pucioasa. In primul rand, ei pteazapentru acest tip de lenjerii de pat din pricina faptului ca ele asigura calitatea romaneasca a fabricii Ralex din Pucioasa.

In al doilea rand, persoanele aleg adesea aceste asternuturi deoarece ele sunt fabricate dintr-un material de foarte mare calitate si anume bumbacul.

La magazinul online Patone.ro vei avea ocazia sa alegi intre lenjerii Pucioasa pentru patul tau din bumbac satinat, din finet, lenjerii creponate, cocolino din material pufos sau chiar lenjerii de pat cu model realistic 3D.

Mai mult decat atta, aceste lenjerii Pucioasa de la Patone.ro au un imprimeu foarte frumos. Vei putea alege dintre sutele de model florale, minimaliste, cu peisaje realiste sau chiar cu animale. Ele vor fi potrivite pentru camera copilului tau.

Cum se spala corect o lenjerie de pat?

Pate ca nu crezi ca necesita un proces special, dar spalarea lenjeriilor de pat trebuie facuta cu o mai mare atentie. Iata cateva sfaturi care speram ca te vor ajuta:

  • Nu spala lenjerii de pat Pcuioasa la mai mult de 30 sau 40 de grade celsius. Vei risca sa intre la apa;
  • Asigurati-va ca utilizati detergenti de calitate. Ei nu trebuie sa contina inalbitori chimici deoarece modelul si culorile acestor lenjerii de pat Pucioasa se vor decolora.
  • Temperatura fierului de calcat nu trebuie sa depaseasca 130 de grade celsius.
  • Nu spalati lenjerii Pucioasa impreuna cu prosoapele. In timpul procesului de spalare se vor desprinde scamele si veti risca sa obtineti un aspect foarte neplacut al lenjeriilor de pat.

Intra chiar acum pe magazinul online Patone.ro si navigheaza printre sutele de modele si culori de lenjerii de pat Pucioasa. Sigur vei gasi modele pe placul tau. Nu uita ca in acasta luna ai si MAI multe reduceri la Patone. In plus, transportul este gratuit!