fbpx

Cele mai bune solutii pentru automatizarea locuintei

Vrei sa iti asiguri confortul si siguranta in propria locuinta, iar acest lucru sa iti ofere si o economisire de energie? Automatizarea locuintei iti pune la dispozitie controlul asupra casei tale doar cu o telecomanda sau chiar direct de pe telefonul mobil. Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa stabilesti bugetul, pe care il poti investi in locuinta, apoi sa ne contactezi si sa punem la punct toate detaliile pentru o casa inteigenta. Iti recomandam sistemele monitorizate ce iti permit centralizarea, controlul si programarea echipamentelor dedicate ferestrelor, datorita posibilitatii de conectare a unitatii la internet.

Tu ti-ai identificat principalele necesitati in casa? Nevoile fiecaruia dintre noi, se rezuma de cele mai multe ori la un confort mai mare, mai multa siguranta, intimitate si de ce nu, economie. Daca si tu te afli printre persoanele care isi doresc o atmosfera primitoare in locuinta si un confort sporit, solutiile pentru automatizarea locuintei de la Quality Design N&A sunt exact ce ai nevoie. Pentru mai multe detalii poti accesa site-ul nostru de prezentare, sau ne poti contacta pe email si la telefon.

Pregateste-ti casa pentru viitor! Cu ajutorul perdelelor electrice nu mai tragi de snururi, nu te mai ridici din canapea sa tragi draperiile si la o simpla apasare de buton poti alege sa iti pastrezi intimitatea si chiar sa alegi atunci cand vrei umbra sau soare.